Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szex kapcsolatot szeretnénk és már 4 hónapja csetelünk minden nap, de tegnap már meg akartam szakítani vele a kapcsolatot, mert nem ért még ide és hosszan drámáztunk végül mégse szakítottunk, nem félő, hogy több lesz itt szexnél?
Figyelt kérdés
Ő külföldön dolgozik, de állítása szerint kb egy hónap múlva ideér. Én várok rá még szívesen, csak felmerült bennem, hogy esetleg kamuzik.
De tegnap hosszasan veszekedtünk ezen. Nagyon pedálozik és ragaszkodó.
Lehetséges, hogy mindketten kicsit többet érzünk már? Komolyan, 4 hónapja minden egyes nap írogatunk egymásnak.
tegnapelőtt 05:33
1/17 anonim válasza:
Ő nem érez semmit, csak nem akarja elbukni az ingyen szexet. Nem olyan egyszerű ilyet találni.
2/17 anonim válasza:
Találnod kellene egy olyan embert, aki meg is becsül.
3/17 Noren1989 válasza:
Sokadik vagy a sorban, babàm, az a helyzet.
4/17 anonim válasza:
Hogy nem ért még oda, ha csak cseteltek? :) Ha még nem is találkoztatok, ez inkább amolyan egotuning mindkettőtöknek, azaz magányosak vagytok, kell a figyelem, kapcsolódás, hogy valaki számon tart, kérdez, mesél... Hogy összeilletek-e vagy hogy mi lesz belőle, majd kiderül, szerintem felesleges elméleteket gyártani.
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem van párom. 🤣 Vajon miért akarok csak szexet drága babáim?
tegnapelőtt 09:25
6/17 Noren1989 válasza:
Vajon miért egy ígérgetőstől akarod?
Szerintem megvan a válasz :D
7/17 A kérdező kommentje:
Pont hogy akik komoly kapcsolatra vadásznak, azok se kapnak ennyi figyelmességet. Szerintem. Ezért tartom érdekesnek ezt a kis "kapcsolatunkat".
tegnapelőtt 09:27
8/17 A kérdező kommentje:
Kedves Noren! Ismerkedtél te már erotikus társkeresőn? El tudod képzelni mennyi üres, bunkó ember van ott fenn? Mert attól, hogy csak szexelni szeretnék, nem jövök össze bármilyen alja trotyli figurával. Vele meg kva jól el tudunk dumálni, plusz udvarias, megadja a tiszteletet, stb. De lehet itt engem fikázni. Mert akik itt válaszokat írnak, mindannyian makulátlanok és szent életűek. Én a pokolra jutok majd biztosan, ti meg mind a mennyországba. 😊
tegnapelőtt 09:33
9/17 anonim válasza:
Szóval kapcsolatod van és most jössz ide drámázni hogy mi legyen? Kitől vársz együttérzést? Megcsalod a párod és még segítsünk neked tisztán látni a szeretőddel kapcsolatban? Hát elmész te a jó büdös fenébe.
10/17 Noren1989 válasza:
Igazából nem drámázott, csak nehezményezte, hogy nem dugják már meg végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!