Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csak szex kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak szex kapcsolatot szeretnénk és már 4 hónapja csetelünk minden nap, de tegnap már meg akartam szakítani vele a kapcsolatot, mert nem ért még ide és hosszan drámáztunk végül mégse szakítottunk, nem félő, hogy több lesz itt szexnél?

Figyelt kérdés

Ő külföldön dolgozik, de állítása szerint kb egy hónap múlva ideér. Én várok rá még szívesen, csak felmerült bennem, hogy esetleg kamuzik.

De tegnap hosszasan veszekedtünk ezen. Nagyon pedálozik és ragaszkodó.

Lehetséges, hogy mindketten kicsit többet érzünk már? Komolyan, 4 hónapja minden egyes nap írogatunk egymásnak.

jan. 3. 05:33
1 2
 11/15 Noren1989 ***** válasza:
50%

Jaigen, a nekem szóló kérdésedre: nem, ilyeneken nem ismerkedtem sohasem.

Erre a célra ittvolt mindig is a jóöreg gyk. Ha hiszed, ha nem, jobban lehet szűrni itt, mint ott :DDD

jan. 3. 10:44
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Irigykedjen rád a rosseb nekem teljesen boldog a kapcsolatom nem hiányzik plusz partnert köszi.
jan. 3. 12:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen kapcsolatod.
jan. 3. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Majd pont egy senkinek fogom bizonygatni az életemet 😂😂😂
jan. 3. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján azt hittem, elköteleződés-fóbiás vagy, azért kerestél csak szexet. Ha pár mellett keresel, ráadásul ennyire ráfüggtél, akkor viszont nem jó a párkapcsolatod.
jan. 3. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!