Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a férfit. Én rontottam el valamit?
Sziasztok!
Adott egy 40-es elvált férfi. 1 éve nézegetjük egymást a munkahelyen. Ha elmegyünk egymás mellett, akkor hosszan néz a szemembe, mosolyog, utánam fordul stb. Képes egy nap 200x is köszönni. Sokszor ha egyedül vagyok az udvaron, odajön beszélgetni, néha kétértelmű (sokszor szexuális, de nem tolakodó) megjegyzést tesz, amire általában ugyanolyan poénosan reagálok is.
Karácsony után összefutottunk a folyosón és segítséget kértem tőle (az ő szakmájába vág amire szükségem volt) és azonnal megoldotta a dolgot, ezért vittem neki másnap ajándékot mert nem engedte, hogy kifizessem amit rendelt helyettem. Akkor hirtelen a semmiből adott egy puszit. 🤷♀️
Elkérte a számomat is, aztán azóta semmi.
Azt hittem már nagyjából értem a férfiakat 30 felett, de ő rendesen feladta a leckét.
Szerintem egyértelműen a tudtára adtam a válaszaimmal meg a viszonzott szemezéssel/mosolygással hogy nekem is bejön, de nem történik semmi.
Eleve lassan halad a dolog, mert mire a kommunikációig eljutottunk, az volt kb egy év, addig csak nézegettük egymást mint 2 tizenéves nyomi az iskola folyosóján.
Néztem néha (gyakran összefutunk), hogy másokkal is így viselkedik-e, de amennyire láttam nem. Szóval nem értem, annyira egyértelmű megjegyzéseket tesz és egyértelmű ahogy néz, hogy ezt nem nézhettem be. 🤔
Pár hónapja eljutottam arra a szintre, hogy lecarom és a köszönésen kívül nem vettem róla tudomást, de azt meg a második alkalom után nem tudja elviselni és akkor odajön hozzám valamilyen hülye ürüggyel.
Én rontok el valamit vagy ő ennyire fura?
Nyilván nem azt várom, hogy vegyen el feleségül, csak valamerre mozduljunk már el, hogy derüljön ki mi ez a hosszú, hónapok óta tartó játszma.
Amúgy kérdező hány éves vagy? Az elég sok mindenre választ adna.
Voltam ilyen szituációban és amelyik férfi tiszteletlen szexuális poénokkal dolgozik az csak szórakozik. Igen még akkor is ha udvarias is tud lenni meg puszit ad. Azért csinálja mert tudatosan egónövelőként tart, és ezt a helyzetet fenn akarja tartani. Sikerült is neki ha 1 éve ez van.
Egyébként nekem is volt ilyen, hogy egy férfi (neki barátnője volt) folyamatosan udvarolt, utalgatott, közeledett, majd olyan szituációba kerültünk hogy elcsattant egy csók hónapok után, akkor utána közölte, hogy ja ez neki nem jelentett semmit és esze ágában sincs szakítani.
Vannak ilyenek... egófényezésre kell nekik. :/
Nem csak tiszteletlen szexuális poénjai vannak, nem erről szól az egész. Alapvetően kedves és (túlzottan) figyelmes is, szoktunk normálisan is beszélgetni. Ettől függetlenül természetesen egyet értek az egónöveléses részével.
Eleinte nálam is így indult, jót tett az egómnak meg én is unaloműzésnek "használtam" a munkahelyen, meg szimpatikus is volt, de még beszélgetni sem akartam vele mert nem vagyok túl barátkozós.
Csak aztán odajött beszélgetni és megkedveltem és minél többet beszélgettünk, annál jobban megkedveltem. Ezért is nehezebb kiszállni ebből a helyzetből.
A sima flörtölgetéseknek nem szoktam ekkora jelentőséget tulajdonítani mert nem mozgat meg bennem semmit, csak elszórakozom. Nem is jellemző, hogy ennél tovább megyek (érzelmileg meg pláne), de itt valamiért megtörtént.
Mindegy, igazatok van, szóval építem le szépen a dolgot ami látszatra megy is, magamban meg majd elrendezem idővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!