Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a férfit. Én rontottam el valamit?
Sziasztok!
Adott egy 40-es elvált férfi. 1 éve nézegetjük egymást a munkahelyen. Ha elmegyünk egymás mellett, akkor hosszan néz a szemembe, mosolyog, utánam fordul stb. Képes egy nap 200x is köszönni. Sokszor ha egyedül vagyok az udvaron, odajön beszélgetni, néha kétértelmű (sokszor szexuális, de nem tolakodó) megjegyzést tesz, amire általában ugyanolyan poénosan reagálok is.
Karácsony után összefutottunk a folyosón és segítséget kértem tőle (az ő szakmájába vág amire szükségem volt) és azonnal megoldotta a dolgot, ezért vittem neki másnap ajándékot mert nem engedte, hogy kifizessem amit rendelt helyettem. Akkor hirtelen a semmiből adott egy puszit. 🤷♀️
Elkérte a számomat is, aztán azóta semmi.
Azt hittem már nagyjából értem a férfiakat 30 felett, de ő rendesen feladta a leckét.
Szerintem egyértelműen a tudtára adtam a válaszaimmal meg a viszonzott szemezéssel/mosolygással hogy nekem is bejön, de nem történik semmi.
Eleve lassan halad a dolog, mert mire a kommunikációig eljutottunk, az volt kb egy év, addig csak nézegettük egymást mint 2 tizenéves nyomi az iskola folyosóján.
Néztem néha (gyakran összefutunk), hogy másokkal is így viselkedik-e, de amennyire láttam nem. Szóval nem értem, annyira egyértelmű megjegyzéseket tesz és egyértelmű ahogy néz, hogy ezt nem nézhettem be. 🤔
Pár hónapja eljutottam arra a szintre, hogy lecarom és a köszönésen kívül nem vettem róla tudomást, de azt meg a második alkalom után nem tudja elviselni és akkor odajön hozzám valamilyen hülye ürüggyel.
Én rontok el valamit vagy ő ennyire fura?
Nyilván nem azt várom, hogy vegyen el feleségül, csak valamerre mozduljunk már el, hogy derüljön ki mi ez a hosszú, hónapok óta tartó játszma.
Különösebben nem érdekelne ha "dobna", mert mint mondtam sokkal idegesítőbb, hogy nem haladunk semerre és ugyanazokat a köröket futjuk.
31! Igazából nem terveztem semmi komolyat én sem, tizenéves kapcsolatból léptem ki, így egy időre elegem lett a kötöttségekből.
Az elutasító viselkedést már próbáltam akkor csinálja azt, hogy pofátlanabbul teper, de akkor sem léptünk semerre. De igazad lesz, akkor tartani fogom magam ahhoz, hogy lesz.rom (legalábbis látszatra), belül meg majd magamban helyreteszem a dolgot, mert sajnos eléggé bejön és eleget beszélgettünk ahhoz, hogy meg is kedveljem.
30
Jézus, hát meddig várjon még.
Hát ez egy teszetosza pali sajnos:(((
Ha téged nem zavar, hogy más nőkből mártja beléd akkor állj elé és mondd meg neki, hogy szexelni akarsz vele és majd válaszol.
34
Sajna mégsem olya nagy legény, amikor a tettek mezejére kéne lépni.
Én még mindig azt mondom, hogy kérdezd meg, hogy ezt miért csinálja. Aztán ha olyan válasz van, akkor kőkemény határhúzás. Munkahelyen is tök kellemetlen helyzetbe hozhat téged, biztos feltűnt már másoknak is. Így meg az esélyt is elveszi, hogy egy normális férfi közeledjen feléd esetleg.
Mit lehet erre mondani?!...
Ha felkínálkozol,valószínűleg elfogadja majd,de tudnod kell, hogy akit èrdekelsz,az bizony udvarol és nem neked kell lèpèseket tenned èrte!Ebből következik,hogy kellemes dugáson kívül nem feltétlenül lát ebben a kapcsolatban komoly perspektívákat.Ha így lenne,neked kèrdezned sem kellene abszolút semmit,hiszen nem volna kèrdès,mit akar.
Saját bőrömön tapasztaltam sajnos...
Persze, hogy feltűnt másoknak. A kolléganőimnek is, bár ők diszkréten kezelik és az ő kollégáinak is feltűnt már.
Igazából semmi cikit nem terveztem, csak a következő alkalommal amikor odajön és lenyomja a szokásos szexuális tartalmú flörtölős szövegét akkor csak mosolyogva megkérdezném, hogy mi a célja ezzel.
Aztán utána határhúzás és befejeztem a jópofizást. Szerintem kb 1 évnek elégnek kellett lennie ahhoz, hogy eldöntse merre tovább. Mivel ő képtelen lezárni bármilyen formában, így nekem kell(ene) valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!