Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a férfit. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a férfit. Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 40-es elvált férfi. 1 éve nézegetjük egymást a munkahelyen. Ha elmegyünk egymás mellett, akkor hosszan néz a szemembe, mosolyog, utánam fordul stb. Képes egy nap 200x is köszönni. Sokszor ha egyedül vagyok az udvaron, odajön beszélgetni, néha kétértelmű (sokszor szexuális, de nem tolakodó) megjegyzést tesz, amire általában ugyanolyan poénosan reagálok is.

Karácsony után összefutottunk a folyosón és segítséget kértem tőle (az ő szakmájába vág amire szükségem volt) és azonnal megoldotta a dolgot, ezért vittem neki másnap ajándékot mert nem engedte, hogy kifizessem amit rendelt helyettem. Akkor hirtelen a semmiből adott egy puszit. 🤷‍♀️

Elkérte a számomat is, aztán azóta semmi.

Azt hittem már nagyjából értem a férfiakat 30 felett, de ő rendesen feladta a leckét.

Szerintem egyértelműen a tudtára adtam a válaszaimmal meg a viszonzott szemezéssel/mosolygással hogy nekem is bejön, de nem történik semmi.

Eleve lassan halad a dolog, mert mire a kommunikációig eljutottunk, az volt kb egy év, addig csak nézegettük egymást mint 2 tizenéves nyomi az iskola folyosóján.

Néztem néha (gyakran összefutunk), hogy másokkal is így viselkedik-e, de amennyire láttam nem. Szóval nem értem, annyira egyértelmű megjegyzéseket tesz és egyértelmű ahogy néz, hogy ezt nem nézhettem be. 🤔

Pár hónapja eljutottam arra a szintre, hogy lecarom és a köszönésen kívül nem vettem róla tudomást, de azt meg a második alkalom után nem tudja elviselni és akkor odajön hozzám valamilyen hülye ürüggyel.

Én rontok el valamit vagy ő ennyire fura?

Nyilván nem azt várom, hogy vegyen el feleségül, csak valamerre mozduljunk már el, hogy derüljön ki mi ez a hosszú, hónapok óta tartó játszma.

jan. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%
Hiába kérdezed meg ő úgy fog téged irányítani mint eddig csinálta. Lehengerel téged és te eszel a tenyeréből. Ő ezzel totál tisztában van, tudja, hogy nála van a gyeplő és ha csettint te ugrani fogsz. Valójában semmilyen játszma nem folyik kérdező hanem te vagy bábu és rángat téged a dróton ahogyan csak szeretne. Téveszmékben élsz. Esélyed nincs ellene azon kívül, hogy ezentúl ha felkeres téged hideg leszel hozzá, leépíted, vagyis átvészed az irányítást és békénhagy örökre. Vagy konkrétan megmondod neki, hogy többé nem akarsz vele társalogni mert nem tetszik a viselkedése hiszen te "haverként/barátként" néztél rá és ő csak amikor kedve tartotta vett figyelembe. Ha te arra vársz, hogy randira hívjon várj, de mégha meg is teszi és nem fekszel le vele még a 10. randin se ő akkor is más nőkkel szexel és ugyanúgy csak lyuknak tart. Nincs nála esélyed komoly párkapcsolatra, de még exkluzív szexkapcsolatra, vagy barátság extrákra sem. Mindig meg kellene tűrni a másik/több nőt. Érted?
jan. 4. 17:22
 32/70 A kérdező kommentje:

Különösebben nem érdekelne ha "dobna", mert mint mondtam sokkal idegesítőbb, hogy nem haladunk semerre és ugyanazokat a köröket futjuk.

31! Igazából nem terveztem semmi komolyat én sem, tizenéves kapcsolatból léptem ki, így egy időre elegem lett a kötöttségekből.

Az elutasító viselkedést már próbáltam akkor csinálja azt, hogy pofátlanabbul teper, de akkor sem léptünk semerre. De igazad lesz, akkor tartani fogom magam ahhoz, hogy lesz.rom (legalábbis látszatra), belül meg majd magamban helyreteszem a dolgot, mert sajnos eléggé bejön és eleget beszélgettünk ahhoz, hogy meg is kedveljem.

jan. 4. 17:33
 33/70 anonim ***** válasza:
34%

30

Jézus, hát meddig várjon még.

Hát ez egy teszetosza pali sajnos:(((

jan. 4. 17:38
 34/70 A kérdező kommentje:
33! Teszetosza, csak emellé akkora szája van és olyan önbizalma amikor flörtölni kell, hogy ezért sem értettem miért nem történik semmi idáig. De valószínűleg azoknak lesz igaza akik azt írták, hogy unatkozik és ezzel dobja fel a munkaidőt stb.
jan. 4. 17:41
 35/70 anonim ***** válasza:
79%

Ha téged nem zavar, hogy más nőkből mártja beléd akkor állj elé és mondd meg neki, hogy szexelni akarsz vele és majd válaszol.

jan. 4. 17:42
 36/70 anonim ***** válasza:
39%

34

Sajna mégsem olya nagy legény, amikor a tettek mezejére kéne lépni.

Én még mindig azt mondom, hogy kérdezd meg, hogy ezt miért csinálja. Aztán ha olyan válasz van, akkor kőkemény határhúzás. Munkahelyen is tök kellemetlen helyzetbe hozhat téged, biztos feltűnt már másoknak is. Így meg az esélyt is elveszi, hogy egy normális férfi közeledjen feléd esetleg.

jan. 4. 17:44
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
Meg ez tényleg ilyen macskajáték... Ne rángasson már, mit képzel magáról.
jan. 4. 17:45
 38/70 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezze meg #36 amikor hülyét csinál belőle, hogy miért csinál belőle hülyét? Ez aztán értelmes tanács. A nyavolya meg az anyja kínja foglalkozna vele tovább. Munkahely? Járna utána? Meg kéne mondani, hogy kollégák és ha nem szükséges hagyja dolgozni!
jan. 4. 17:47
 39/70 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet erre mondani?!...

Ha felkínálkozol,valószínűleg elfogadja majd,de tudnod kell, hogy akit èrdekelsz,az bizony udvarol és nem neked kell lèpèseket tenned èrte!Ebből következik,hogy kellemes dugáson kívül nem feltétlenül lát ebben a kapcsolatban komoly perspektívákat.Ha így lenne,neked kèrdezned sem kellene abszolút semmit,hiszen nem volna kèrdès,mit akar.

Saját bőrömön tapasztaltam sajnos...

jan. 4. 17:49
 40/70 A kérdező kommentje:

Persze, hogy feltűnt másoknak. A kolléganőimnek is, bár ők diszkréten kezelik és az ő kollégáinak is feltűnt már.

Igazából semmi cikit nem terveztem, csak a következő alkalommal amikor odajön és lenyomja a szokásos szexuális tartalmú flörtölős szövegét akkor csak mosolyogva megkérdezném, hogy mi a célja ezzel.

Aztán utána határhúzás és befejeztem a jópofizást. Szerintem kb 1 évnek elégnek kellett lennie ahhoz, hogy eldöntse merre tovább. Mivel ő képtelen lezárni bármilyen formában, így nekem kell(ene) valahogy.

jan. 4. 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!