Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy férfit, aki mindig eszembe jut, de nem tudott udvarolni . én rontottam el? (bővebben lent)
A pasinak van valakije és veled csak szórakozik.
Ezért van a program nélküli találkozgatások a sötét parkolóban.
Az, hogy a Face-n nem látod a nőjét, az semmit nem jelent, nekem férjem van, de nyoma nincs ott.
Ne gondolj rá, töröld mindenhonnan, tiltsd le a telódon!
Ne légy szomorú, ez egy idióta és még kispályás lúzer is!
Előttem a kép, ahogy a parkolóban állva burkolja műanyag kanállal a babgulyást, ... hát mit ne mondjak, rohadtul kiábrándító!
Vagy nem jöttél be neki valami miatt (tök mindegy, hogy te nem tetszel, vagy nője van vagy mi), vagy a tipikus looser típus, aki inkább álmodozik a csajról ahelyett, hogy lépne, mert ez utóbbi rejt némi kockázatot.
Bár így elolvasva inkább az első variáció.
'saki's az öt 'silágos Drága De Luxe fhanszia étehembe szabahott vo'hna étheznie. Micsoda plebsz, aki nem így thesz!
Mert 1957 van és csak a férfinek szabad kezdeményezni. Ha a nő teszi megsemmisül a világegyetem és mindenki meghal. Igaz, ez súlyosan ellentmond a feminista felvilágásodásnak. Hol is van az egyenlősdi e téren? Vagy az "nem érvényes" ilyen esetben?
egyébként viccen kívül kíváncsi lennék, hogy mit tud a pasi, hogy hónapokon keresztül így alázza a kérdezőt, az meg még mindig azon filózik, hogy ő hol rontotta el.
mintha valami lakatlan szigeten lettek volna ahol ez az egyetlen pasi.
Lehet annyira "jócsávó" külseje van, hogy a "pici hibákat" elnézte neki, mert a "jó pasiknak elnézzük" ahogy szokták mondani a hölgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!