Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy férfit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy férfit, aki mindig eszembe jut, de nem tudott udvarolni . én rontottam el? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tavaly májusban ismertem meg a srácot.26 éves ,sportos helyes fiu,aki intelligens volt így interneten keresztül.Később randiztunk,bemutatkoztunk egymásnak,de egy parkolóban,szimpla összefutás volt. Teltek a napok ,beszéltünk tovább ,de ő neki nem volt ötlete elmenni valahova ,én pedig nem akartam szemtelennek tünni és kitalálni hova menjünk.Maradt továbbra is a parkolós beszélgetés. Negyedik alkalommal elövett a kocsi hátuljából csomagolt kaját,mondván ő éhes és ezt megeszi.Rendelte maganak.Én végignéztem,ekkor fel se fogtam hogy ennek nem így kéne történnie. Késöbb ,hogy megtörjem a jeget,vittem neki általam készitett ennivalót.Ekkor ő már a kb hatodik találkozáskor sem fogta fel ,hogy ő neki is kedveskedni kéne.továbbra se akartam szemtelenkedni ,hogy menjunk el egy helyre dumalni ,enni.rá 1 hónapra elment külföldre, és kérte várjam meg őt .4 hónapig volt távol.semmilyen kesztetest nem ereztem ezekutan.feltem hogy kidobok igy ennyi idot es o tovabbra is csak este akar velem.talalkozni beszelgetni.mint egy patkannyal.igy is volt.hazajott 4 hónap után és azt mondta ,hogy ESTE talalkozzunk....mondanom sem kell nem hajlottam a dologra. A szája járt,hogy kellek neki,meghodit engem,kellek neki.hova?a sotetbe??:))) hazajovetele.utan celoztam,hogy programozzunk ,vacsizzunk hátha észbe kap.irtam egy uzenetet hogy éhes vagyok,kajálni kéne valamit és hogy ő nem e az.azt irta erre:vegyek kajat magamnak.egy alkalommal.felhivtam ,hogy kerdezzem merre jar?a valasza az volt ,hogy egy viragboltban vesz a tesoja nojenek ajandekot.nekem miert nem hozott sosem egy szal viragot? Már nem beszelunk,egy ideje .de latom facebookon,hogy a haverokkal.tesojaval moziba ide oda jar. Velem miert nem akart???igenyes lany vagyok, jol szitualt megjelenessel.mégis most én erzem magam baleknak,mert nem akart velem mutatkozni sehol.velem miert nem mozizott? Nem.huztam volna le,sot fizettem volna enis.Miert voltam jo csak a sotetben beszelgetni?ugye velem van a baj?

2017. márc. 12. 17:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi észrevételeket! Talán remény volt bennem.. talán az jàrt a fejemben, hogy nem szabad eröltetni hadd bontakozzon ki . De fél év után sem történt semmi ,csak a beszélgetés ment. Talán lelkitársat keresett . A lényeg a lényeg , mar nem beszelunk. Talán lesz egy kedvese ,aki mellett rajon ezekre a dolgokra es a no inspirálni fogja.legyen boldog. :)
2017. márc. 12. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez az srác olyan tuskó, hgy hasogatni lehetne rajta a fát.
2017. márc. 12. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
és látod, a kérdező mégis egy ilyen tuskóra nedvesedik. majd csodálkozik, hogy a tuskó pont úgy viselkedik, ahogy elvárható tőle :)
2017. márc. 12. 21:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Gyllenhaal film jutott az eszembe . En voltam az ejjeli fereg 😂
2017. márc. 12. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább az éjjeli féreg segítője!
2017. márc. 13. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!