Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a férfit. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a férfit. Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy 40-es elvált férfi. 1 éve nézegetjük egymást a munkahelyen. Ha elmegyünk egymás mellett, akkor hosszan néz a szemembe, mosolyog, utánam fordul stb. Képes egy nap 200x is köszönni. Sokszor ha egyedül vagyok az udvaron, odajön beszélgetni, néha kétértelmű (sokszor szexuális, de nem tolakodó) megjegyzést tesz, amire általában ugyanolyan poénosan reagálok is.

Karácsony után összefutottunk a folyosón és segítséget kértem tőle (az ő szakmájába vág amire szükségem volt) és azonnal megoldotta a dolgot, ezért vittem neki másnap ajándékot mert nem engedte, hogy kifizessem amit rendelt helyettem. Akkor hirtelen a semmiből adott egy puszit. 🤷‍♀️

Elkérte a számomat is, aztán azóta semmi.

Azt hittem már nagyjából értem a férfiakat 30 felett, de ő rendesen feladta a leckét.

Szerintem egyértelműen a tudtára adtam a válaszaimmal meg a viszonzott szemezéssel/mosolygással hogy nekem is bejön, de nem történik semmi.

Eleve lassan halad a dolog, mert mire a kommunikációig eljutottunk, az volt kb egy év, addig csak nézegettük egymást mint 2 tizenéves nyomi az iskola folyosóján.

Néztem néha (gyakran összefutunk), hogy másokkal is így viselkedik-e, de amennyire láttam nem. Szóval nem értem, annyira egyértelmű megjegyzéseket tesz és egyértelmű ahogy néz, hogy ezt nem nézhettem be. 🤔

Pár hónapja eljutottam arra a szintre, hogy lecarom és a köszönésen kívül nem vettem róla tudomást, de azt meg a második alkalom után nem tudja elviselni és akkor odajön hozzám valamilyen hülye ürüggyel.

Én rontok el valamit vagy ő ennyire fura?

Nyilván nem azt várom, hogy vegyen el feleségül, csak valamerre mozduljunk már el, hogy derüljön ki mi ez a hosszú, hónapok óta tartó játszma.

jan. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
51%

Jó, én "értettem félre". Arra alapozol, hogy elkérte a számod és kaptál puszit. Hát őszintén szólva mégha nem is tart téged egónövelőnek és sehol semmi akkor ő az a típus aki szeret hülyülni olyan nőkkel akik vevők rá, de a munkahelyét sokkal többre tartsa és mivel nem eszik ott ahol pottyant nem fog belemenni semmibe munkahelyen kívül ami nem túl veszélyes, hogy veszélyeztesse a légkört, munkahelyet.

Kollégák akik barátkoznak már rég írkálnak egymásnak, tartsák a kapcsolatot munkán kívül ő meg nemhogy flörtöl hanem szexuális dolgokat is belerak elmondásod szerint. Ugye a flört lehet tök könnyű és határokon belüli, de ha kívül megy akkor pofátlan és ízléstelen. Most nem tudom mi az igazság, de hát te írtad, hogy szexuális és te ilyen nyomorék után áhítozol. Már még a kollégáknak is feltűnt és te még részt is veszel benne. Ebből olyan csalódás lesz és olyan ciki lesz mégha nem is történik semmi szexuális dolog, hogy egyikőtök fel fog mondani ha nem állítod le őt és saját magadat is. De befejeztem mert én "értem félre".

jan. 4. 18:29
 52/70 A kérdező kommentje:
Írtam már előrébb, hogy véget vetek ennek valahogy, csak abban nem voltam biztos, hogy én szúrok-e el valamit folyamatosan vagy ő ennyire fura.
jan. 4. 19:00
 53/70 anonim ***** válasza:
80%

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, hogy rákérdezel nála, hogy mizu. Eddig is dróton rángatott, utána még a markába is nevet majd, hogy mennyire odavagy érte.

Hidd el, átlát rajtad, akárhogy adod elő, hogy téged aztán nem érdekel. Téged annyira érdekel, hogy egy éve esz érte a fene, hétvégén szórakozás és kikapcsolódás helyett idejársz róla kérdést kiírni, és még rá is kérdeznél nála, hogy miért kérte el a számodat. Hát ki a f.szt érdekel ezek után? Nincs más férfi a világon? Ne csinálj magadból még nagyobb hülyét!

jan. 4. 19:22
 54/70 A kérdező kommentje:

Ja, én csak annyit akartam, hogy megkérdezem mit akar ezzel a szöveggel elérni. Nyilván nem őszinte választ várnék rá, csak hogy érezze ő cikinek és hátha akkor befejezi.

Semmi gázosat nem akartam. Persze, hogy esz a fene, mert marhára bejön egyébként.

Szórakozni meg szeretnék, csak tegnap este óta fekszem betegen és jobb dolgom nincs, mint hülyeségeken gondolkozni és másokat fárasztani vele. :D

jan. 4. 19:27
 55/70 anonim ***** válasza:
59%
Ő nem fogja cikinek érezni, mivel ha rákérdezel, azzal kb. ki is mondod, hogy bizony, érdekel. Eddig is egónövelésre használt. Amúgy max akkor fog keresni telefonon, ha a többi nő nem ér rá, vagy nem hajlandó vele lefeküdni. Te sokadik vagy a sorban. Remélem, segíthettem.
jan. 4. 19:32
 56/70 anonim ***** válasza:
72%

👀Ilyen nincs, vagy mégis? Rendesen szégyellem pedig semmi közöm hozzád, hogy nőnemű vagy mint én. Több éve együtt dolgoztok és még csak egy év után jutottál el oda vele, hogy értelmetlen szövegekkel fűzögessen. Mellé még szexuális poénnak nevezed, sőt benne vagy rendesen amikor határtalan módon megaláz téged.

Ráadásul ennek fényében engedted, hogy puszit adjon.

Semmi női tartás benned, azt se bánod ha 5 perccel előtted mást gyömöszölt csak végre fektessen már le.

Jól írták valamelyik oldallal visszamenőleg és az 55 is hiszen rendesen tudja, hogy téged még 5 év múlva is előszedhet a poros pocról mert annyira véged van érte.

Úgy, hogy értelmes beszélgetést sosem folytattál vele.

No komment. Szörnyű és nem lenézésből írtam hanem ki vagyok akadva, hogy léteznek ilyen "nők" mint te vagy.👀

jan. 4. 19:39
 57/70 A kérdező kommentje:

Engedte a rosseb, csak odahajolt és adott egy puszit, nem kérdezte meg a véleményem. Ennél egy kicsit összetettebb a sztori, mert egészen jópár hónappal ezelőttig házas volt, de gondoltam nem írok le x évre visszamenőleg egy regényt.

De szerintem te nem érted ezt most teljesen, viszont nincs is kedvem elmagyarázni, mert a többség értette.

jan. 4. 20:04
 58/70 anonim ***** válasza:
67%

😀De kérdező normális nő hiába van oda meg vissza érte akkor sem engedi, hogy puszilgassa munkahelyen. Oda hajolt és te engedted, elolvadtál tőle.

Egyáltalán nem fontos, hogy válás után van amikor szanaszét alázgat téged és azért mert megengeded neki.

De ha már a válással jöttél elő mint érv, hogy azért óvatos (lol) azért kétértelmű megjegyzéseket amelyek szexuálisak is olykor arra azért nem óvatos (rofl).

Ha tényleg érdekelnéd már egy párt alkotnál vele, de mivel még egy kutyát is többre tart mint téged még a sok kalandja közé se férsz bele.

Amióta elvált akivel csak lehet élvezkedik, de te még nem kerültél sorra és azt meg merted kérdezni, hogy mit rontottál el.

Nos ha tudni akarod azt, hogy nem vagy olyan vonzó számára, hogy berakjon a hárem közzé.

Fújod magad a nagy semmire és meg akarod kérdezni, hogy milyen játékot játszik veled pedig egyértelmű minden.

Nézesd le magad jobban a munkatársak előtt is ha akarod, illetve ajánld fel a szolgálataid ha annyira kedveled a Casanovát bár lehet csak egyszer kettyint meg, vagy orálisan vesz igénybe többször míg a hárembe tartozó női kiélvezik rendesen...👌

jan. 4. 20:17
 59/70 anonim ***** válasza:
67%

"Engedte a rosseb, csak odahajolt és adott egy puszit, nem kérdezte meg a véleményem."

😂Pont azzal egyenlő amit mondtam, mármint szarba se néz, mégcsak engedélyt se kér és te akkor se bánod csak végre dugjon már veled.🤣

jan. 4. 20:19
 60/70 A kérdező kommentje:
Ööö...asszem valaki kimaradt a szövegértés órákról. Mindegy, ahogy fentebb is említettem, a válaszolók 99%-a értette és normális választ is adott, nekik természetesen köszönöm. :D
jan. 4. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!