Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfit szeretek egyszerre, képtelen vagyok dönteni, hogyan tovább? N30
Az egyik a párom, 8 éves kapcsolat. Alapvetően jól kijovunk, nagy az összhang, de sajnos sok problémánk volt. Részéről sokáig nem akart kompromisszumot kötni, én vártam, és sajnos nem jól oldottam meg a helyzetet, megismerkedtem valakivel fel éve. Beleszerettem, ő más, mint a párom, de ő pedig inkább irányító típus, nem egy egyenlő kapcsolat. Viszont a tűz vele van meg, osszebujva alszunk.
A párom egyszerűbb ember, de jo ember. Azóta rengeteget változtatott jo irányba.
Ő inkább úgymond értelmiségi, ő is nagyon jó ember.
Teljesen ki vagyok készülve és tisztában vagyok azzal, hogy talán egyiket sem érdemlem meg. Hogyan dönthetnek?
Köszönöm
Ha képes voltál kapcsolatban az előző párod mellett összejönni mással, akkor mond el neki hogy ez van, már nem szereted. Az ilyen nők miatt ódzkodom már a kapcsolatoktól, előző barátnőm úgy akart velem ismerkedni, hogy barátja volt, akkor derült ki amikor másfél hónapja együtt voltunk.
Nemsokára 25 leszek, nem akarok olyan nővel összejönni, aki majd 34 éves koromban ott hagy, mert talált más valakit miközben kapcsolatban volt velem.
Azt hittem hogy a nők 24 éves korukra kiszórakozzák magukat és képesek elköteleződni, de folyamatosan megcáfolják...
Ha szakított volna a barátjával volt barátnőm és úgy jött volna össze velem, akkor elfogadtam volna, de így elküldtem a francba, mit képzel? Annak örülök hogy nem feküdtem össze vele, nekem egy lojális nő kell, akivel lehet tervezni, nem pedig olyan aki csak le akar velem feküdni.
Ha elhagyod a jelenlegi párodat az új csávóért cserébe, 8 év múlva ő lesz a régi, uncsi és jön egy új aki izgalmas lesz.
Ez teljesen hétköznapi jelenség hosszú, monogám kapcsolatoknál.
Pont ez a hűség lényege. Hogy ebben a helyzetben kitartasz-e vagy mész az ösztönök után. A maga módján mindkettő működőképes út, csak azt vedd számításba, hogy ha mindig az újat választod, ha a régi döcögős, akkor így képtelenség ténylegesen megállapodni, ráadásul idővel ígyis-úgyis szembe kell nézned azzal, hogy nem lesz új ember és a kapcsolatoddal kell valamit kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!