Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki egyszerre vonz nagyon és taszít? Szeretem és utálom is?
Van egy férfi, aki egyszerre váltja ki belőlem a legjobb és a legrosszabb érzéseket. Mindezt úgy, hogy ő nagyon rendes, kedves, törődő, figyelmes. Mindent megtenne értem, őszintén tiszta szívvel szeret, gyermeki csillogást, rajongást látok a szemében. Ez mégis megijeszt. Félek az intimitástól. Nagyon szeretek a társaságában lenni, de mindig behúzom a kéziféket, amikor elkezd érzelmeskedni, mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Annyi bajom van nekem, nem is értem, hogy képes valaki így szeretni, ez már gyanús.
Soha nem voltam még így senkivel. Mintha ha valami természetfeletti lény lenne, aki teljesen mindegy mit csinálok, ugyanolyan lazán és kedvesen áll hozzám, ha megbántom, ellököm magamtól, akkor sem haragszik, csak csendben odébbáll. Szerencsére nem mászik a nyakamra, tiszteletben tartja, hogy nekem szabad térre van szükségem. Nagyon korrekt velem, de ez a túlzott szeretet, amit érez irántam megijeszt.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Annyira rajongott értem valamiért, hogy szerintem ha megvertem volna se haragudott volna. Eleinte barátok voltunk, aztán kitartó udvarlás után összejöttünk. Egy darabig tetszett ez az odaadás, de egy idő után annyira idegesített a megfelelési kényszere, hogy sikítani tudtam volna. Gondolom, ha én is szerelmes lettem volna, akkor nem okozott volna gondot a rajongása, de én a barátságnál nem éreztem többet iránta. Nem volt hosszú kapcsolat. Ma is sajnálom, hogy megbántottam, de nem tudtam vele tovább együtt lenni. Most egy nagyon helyes lánnyal van már évek óta, szerencsére az a lány nagyon szereti.
Szerintem ha te is szeretnéd a barátodat, akkor nem éreznéd túlzónak a szeretetet, amit irántad érez.
Olyan nincs, hogy szereted is meg utálod is.
Nem vele van a bajod, hanem az érzelmekkel,nem tudsz velük mit kezdeni. Van ilyen.
Nagy valószínűséggel, és ezt most nem bántásból mondom, de idáig csak fiúkkal ismerkedtél, nem férfival (A kettő között nagyon nagy a különbség.). Amit leírtál az egy férfias viselkedés. Az a viselkedés amit várnál tóle, hogy ha pl. megbántod, akkor tán hisztizne, vagy duzzogna az a kisfiúk ismérve. Te neked ez azért furcsa, mert idáig férfival nem igen ismerkedtél, csak kisfiúkkal akik buliznak, hisztinek, tolakodóak, stb, stb... A srác egyszerűen csak férfiasan viselkedik, férfiasan tűr és látszik, hogy ettől függetlenül szeret téged.
Röviden, amit te vársz tőle az, hogy legyen kisfiú, míg a srác egy férfi. Ez ijeszt meg tégedet, mert ilyennel még nem találkoztál ismeretségeid során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!