Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerre gyűlölöm és szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre gyűlölöm és szeretem a barátomat. Őn is engem, néha utál, máskor szeret. Kifejtem lent, vélemény?

Figyelt kérdés

Hát, elég érzelmes egy kapcsolat. Mély érzések és az érzelmek széles skálája. Mély gyűlölet a részemről, részéről a legnagyobb utálat felém minden ember közül.

De közben a szeretet, szerelem is ott van. Nem szakítottunk már két éve lassan, mióta összejöttünk. Mindig ott vagyunk egymásnak, mindig kibékülünk, sosincs olyan hogy ne találkoznánk harag miatt, sűrűn lógunk együtt.

Az ismerőseink baromi jól szórakoznak rajtunk, bár nem értik a nagy utálatot, lenézést, maró gúnyt egymás felé, hogy miért van. És azt sem értik, ha már van, hogyhogy ennyi ideje együtt vagyunk. Megmondták kerek perec, ennek előbb-utóbb úgyis csúnya vége lesz.

És mi egyetértettünk velük, de egyelőre nem jött el a vége. Nem tudom, mikor fog eljönni, de azt hiszem, ha eljön, nem lesz csúnya. Békés lesz, és megmarad a beszélő viszony. De ez még a jövő zenéje.

2017. aug. 13. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Tinik vergodese, mert azt hiszik, hogy az a kapcsolat, amit a Gossip Girlben is latnak. Fel kene noni... maro guny hjaj :"DDDD
2017. aug. 13. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Furcsa. Nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet utálni azt, akit szeretünk. Esetleg olyan helyzetben, hogy azért utálod, mert szeretni is tudnád. De ez az utálat nem olyan, hogy a pokolba kívánom, vagy ártanék neki. Tehát azért megvan a szeretet, sőt így nem is őt utalja az ember, hanem azt a körülményt, ami miatt nem lehet igazán az övé a másik.
2017. aug. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!