Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két férfit szeretni? Az egyik a párom a másik az ő barátja.
Figyelt kérdés
Több éve vagyunk együtt, de már egy éve úgy érzem szeretem a haverját is. Nyilván nem azonos szint a kettő, de annyira szimpatikus lett,hogy úgy érzem beleszerettem, de közben a párom is szeretem . Van ebből kiút?2019. jún. 30. 02:34
1/9 anonim válasza:
Egy korábbi kérdésnél találtam egy ilyet
"A "szeretem őt"-ben benne van, hogy "csak ő kell", ez pedig egyszerre egynél többnél nem lehet."
2/9 anonim válasza:
Komoly illuziok fognak leomlani. Egyebkent szeretni sokmindenkit lehet es kell is. De nem kell minddel agyba bujni, anyudtol egeszen az xy baratodig. Nem elegszel meg azzal hogy kedveled? Mindenaron be kell kebelezni azt, akit megszeret az ember es a masik nemhez tartozik? Ne legyunk mar allatok... viszont most ujra felismertem valamit amit eddig js tudtam mar egy ideje csak nem mondtam ki... a ne legyunk mar allatok kifejezes meg nem egeszen tukrozik annak az egesznek az ertelmet amit jelent a mondandom. Ezt vagy megéred/éled vagy nem. Kulonben csak ures frazis...
3/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy a barátot szereted. Ez max fellángolás. Mondjuk az is tuti, hogy a pasidat sem szereted.
4/9 anonim válasza:
Egyiket sem szereted. A pároddal gondolom jól elvagytok, ezért vagy vele, de ha minden rendben lenne köztetek, nem álmodoznál a barátjáról.
5/9 anonim válasza:
Volt ilyenben részem. Lehet kettőt is egyszerre szeretni, mert mondjuk, mindkettőben mást szeretsz.Viszont nem érdemes, mert akár mindkettőt elveszítheted emiatt és az ő barátságuk is rámehet.
6/9 anonim válasza:
Lehet több embert szeretni, többféleképpen. A lényeg, hogy tudd helyén kezelni magadban az érzéseket, és párkapcsolatban megélni mindazt, ami "oda való".
7/9 anonim válasza:
Párodba nem igazán vagy szerelmes, a barátja iránt fellángolásod van.
8/9 anonim válasza:
Szerelemmel csak egy embert lehet szeretni, barátilag többet is.
9/9 anonim válasza:
Ne hagyd ki a körből a sarki fűszerest se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!