Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két férfit szeretek egyszerre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két férfit szeretek egyszerre, képtelen vagyok dönteni, hogyan tovább? N30

Figyelt kérdés

Az egyik a párom, 8 éves kapcsolat. Alapvetően jól kijovunk, nagy az összhang, de sajnos sok problémánk volt. Részéről sokáig nem akart kompromisszumot kötni, én vártam, és sajnos nem jól oldottam meg a helyzetet, megismerkedtem valakivel fel éve. Beleszerettem, ő más, mint a párom, de ő pedig inkább irányító típus, nem egy egyenlő kapcsolat. Viszont a tűz vele van meg, osszebujva alszunk.

A párom egyszerűbb ember, de jo ember. Azóta rengeteget változtatott jo irányba.

Ő inkább úgymond értelmiségi, ő is nagyon jó ember.

Teljesen ki vagyok készülve és tisztában vagyok azzal, hogy talán egyiket sem érdemlem meg. Hogyan dönthetnek?

Köszönöm

2023. márc. 13. 13:35
1 2
 11/19 Mathus ***** válasza:
vállald a döntésedet, maradj együtt azzal a trógerrel aki most bejön, ne húzd le a másikat. de akár a kérdésedet is megmutathatod nekik.
2023. márc. 13. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

A béta pasikád eltart, közben a kandúrbandi néha megkefél.

Aztán írj ki ide egy kérdést, hogy a mocsok férfiak mindig a farkuk után mennek.

2023. márc. 13. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Most milyen választ vársz ?
2023. márc. 13. 16:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hűtlen rib.ncot... Amúgy azt érdemelnéd, mind a két pasi dobjon
2023. márc. 13. 16:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Azt válaszd, akivel mersz őszinte lenni.
2023. márc. 13. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
25%
melyiknek jobb a f*rka?
2023. márc. 13. 17:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tényleg senkit nem érdemelsz, csak egy krwa vagy akit mindenkit kihasznál a saját boldogsága érdekében. A párodnak végképp nem vesztegetném az idejét 8 év után, hagyd hogy megtalálja a saját boldogságát.
2023. márc. 13. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha soha többé nem látnád őket, ki hiányozna? Na őt válaszd!
2023. márc. 13. 21:52
 19/19 anonim ***** válasza:

A párod hangzik a jobb választásnak.

Vele maradtál?

tegnapelőtt 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!