Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/151 anonim ***** válasza:
66%

Te is csak azt mutatod mint a többi nő ezen az oldalon. Konkrét kérdést tett fel, hogy miért olyan nehéz elismerni, hogy vannak pénzcentrikus nők akik képesek érte akármire erre fel te is beleállsz, hogy az egész női nemet utálja. Pont erről beszéltek többen, hogy mennyire férfigyűlölők a nők és minden férfit lenéznek pedig csak egy kérdést tett fel. Inkább magaddal törődj, hiába akarod ráfogni, hogy ő a sovi te vagy az a többivel együtt.

jan. 13. 15:18
 72/151 anonim ***** válasza:
26%
Itt a ferfiak inceleznek tobbnyire.. a ronda jo modu a helyes csorot szidja, a helyes csoro a noket szidja.. itt mindenki mindenkit , de 99 % ban ferfi irja az incel szot!
jan. 14. 02:08
 73/151 anonim ***** válasza:
16%
...🍿😆
jan. 14. 03:19
 74/151 he84 ***** válasza:
60%
Az nem mentség kérdező, hogyha sok nő általánosít férfiakat (én például nem és még jó néhányan nem), akkor neked férfinak emiatt szabadon lehet, ez így nem oké. Te se vagy sem jobb, sem különb, ha te is odáig süllyedsz le, hogy akkor általánosítod a nőket. Igen, az felszínesség, hogyha csak a külső, vagy főleg az alapján tartasz értékesnek egy nőt, vagy sem. Neked a belső másodlagos és kicsi értékű, legalábbis nagyrészt a külsőt emelted ki, a belsőt vagy nem, vagy csak nagyon alig. Na meg a külső évek múlva fokozatosan változik, főleg 50 éves kor felett. Ha netán az esetleges leendő barátnőd idővel külsővel változik, az mindegy milyen okból, akkor talán emiatt szakítasz vele? Ha igen, akkor 100%-ban sajnos feészínes és kényes vagy. A belsőhöz és kisugárzáshoz is lehet bőven vonzódni, a külső az utolsó és a kevésbé fontos valójában. Én nőként soha nem soroltam magas elvárásokat és messze nem a pénze érdekel a legjobban. Nálam bőven elég az, ha rendesen viselkedik, kedves, őszinte, rugalmas, megbízható, türelmes, odaadó, gyengéd és kitartó, akivel a legtöbb dolgot normálisan meg lehet beszélni. Szerencsére a barátomban megvan ezek közül a legtöbb. Nem számít, hogy magasabb-e és hogy mennyire izmos-e, ezek is bőven mind másodlagosak és harmadlagosak. És ezek mind leginkább belső tulajdonságok, előnyök és nem feltételek, nem komoly elvárások, hanem inkább alap. Ha valami már elvárás, az mondjuk az, hogy ne káromkodjon sokat és ne legyen se durva, se érzéketlen. Ez messze nem felszínesség. Tévedsz, nem csak akkor jön elő az, hogy fogadjuk el egymást, ha minket ér kritika, ez szintén nem igaz mindenkire. Vigyázat, mert olykor bizonyos férfiak is úgy vélik, hogy nekik több jár (például full-os, modell nő, aki karcsú, vagy legalább átlagos alkatú) és ők is úgy csavarják a dolgokat néha, hogy ők jöjjenek ki jól, a nő pedig csak hibás lehet, még akkor is, ha ő férfi tett rosszat, ez nemtől független és még sok más is az, legalábbis általában. Nem csak tagadás és hárítás van mindkettő nemnél, ne általnosíts megint.
jan. 14. 19:58
 75/151 A kérdező kommentje:

A 74-es kiváló példa arra amit a 70-es és 71-es mond.

Nem tud a sorok között olvasni és még mindig kifordítja a mondandómat.

jan. 15. 13:34
 76/151 he84 ***** válasza:
60%
De igenis jól értelmezve elolvastam mindent kérdező, nem is fordítottam ki, ne kritizálj, ha nem is tudod, hogy mit mennyire olvastam el és értettem meg. Ne ilyenekre hivatkozva védekezz. Csupán amiket leírtál magadról ez ügyben, pontosan mindazokra reagáltam.
jan. 18. 00:29
 77/151 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek a 76-ossal. Te magad egy instamodelt akarsz, aki kívül legyen tökéletes, de ha téged nem fogad el így, akkor mindenféle rossz. Ha visszautasít, mert elviselhetetlen vagy, pénzéhes.
jan. 18. 09:22
 78/151 A kérdező kommentje:

77#

Nincs is instagammom, tehát már megdölt amit mondasz.

Én úgy látom, hogyha átlagos férfiként egy átlagos nőt szeretnék akkor azzal szembesülök, hogy,az átlagos nő 2-3 szinttel a szintje feletti férfit akar.

És persze ilyenkor a cici, popsi, szex be van vetve mint fegyver, hogy elérje a célját.

Mondjuk egy átlagos fiatal lány érettségivel össze jön az ügyvéddel..

És akkor azt mondja a nő, nem mi egy szinten vagyunk és te átlagos férfi nem vagy,sehol hozzám képest..

Holott az átlagos nő csak a,szexel érte el, hogy megfogta az ügyvéd urat. Az ügyvéd meg örül, itt van egy fiatal lány mindent meg tesz nekem az ágyban cserébe a pénzért, házért, autóért. Majd fél év után azt mondja az átlagos nő, hogy a kocsink.., a házunk..

És elő jön a mindent magamtól értem el hazugság..

jan. 20. 08:35
 79/151 anonim ***** válasza:
35%

Akkor ne kezd nőkkel ha sztd a legtöbb ilyen...gond sehol.

Full átlag pasik vannak nőkkel.

jan. 20. 10:53
 80/151 A kérdező kommentje:

79#

Még véletlenül sem azt mondod, hogy a nők egy részének kéne változtatnia a gondolkodás módjukon..

Ilyenkor jön a " Akkor legyél bu.i.. akkor ne kezdj nőkkel..

Ez olyan mintha ha a cigók azt mondanák a magyaroknak, hogy akkor ne menj ki az utcára és nem rabollak ki. Akkor ne menj el bulizni és nem kötök beléd..

Nonszensz!!!

Az én esetemben te azt mondod, hogy a nőknek semmit sem kell változtatni mert majdnem tökéletesek ellenben én ne ismerkedjek mert a nők ilyenek és így kell elfogadni őket..

Ha ezt veled csinálnák fordítva akkor az igazságos és fair dolog lenne?

jan. 20. 11:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!