Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/151 anonim ***** válasza:
84%

Ne is mondd, már én is megkaptam, hogy "incel" vagyok nagyon sokszor pedig nő vagyok és azért mert én egyformán kezelem a két nemet, nem teszek különbséget köztük, nem vagyok őrült mint ők és nem is gyűlölöm a férfiakat. A kérdésre válaszolok és nem látok mögé semmi mást. Szerintem paranoiásak, azt hiszik, hogy minden férfi ellenük esküdött össze.

Ami nekem a legviccesebb amikor büszkén hirdetik, hogy ők lejjebb nem adják az igényeiket aztán meg megosszák más kérdések alatt, hogy milyen "semmirekellő" férfiak kapcarongyaik voltak és inkább egyedül maradnak életük végéig, de azért a férfiak jók szexre és főleg amikor a randikon kifizetnek mindent, vagy elviszik őket szexért cserébe kirándulni. Igazi érdek kurwák.

Persze ők az "elit" társaságba tartoznak, nekik "több" diplomájuk van, de én még soha az életben nem hallottam olyan csúnyán kifejezni magát okos embereknek mint ők.

Tegyük hozzá hogyha a férfi "nincs" velük egy szinten mert nincs luxus autó, luxus ház és nincs hová beültetni a lusta hátsójukat az sosem gáz. Viszont az "értelmiségi" férfi ugyanúgy megcsalja őket, csúnyán bánik velük ha egyszer pénzéhes ringyók akik azt hiszik, hogy elég szét nyitni a szájukat és lábukat.

Pedig a valóságban nem úgy működik szerencsére mint ahogyan itt megálmodták mert mindenféle emberek vannak együtt és a nő attól nem csodabogár, hogy nőnek született. Köztünk is szintén akadnak söpredékek csak ezen az oldalon nem fogják elismerni mert nehéz szembenézni azzal nekik, hogy egy szinten vannak az incelekkel.

jan. 7. 17:31
 62/151 A kérdező kommentje:

Annyira tipikus ez is. A jó válaszok kicsikarása..

És ha nem akkor jön a kiborulás

[link]

jan. 7. 19:14
 63/151 anonim ***** válasza:
38%
Kedves kérdező te élvezettel keresel ilyen külföldi videókat, csak hogy utálhasd a nőket?
jan. 7. 19:18
 64/151 A kérdező kommentje:

58,59,60,61#

Sokkal jobban megfogalmaztátok mint én.

Sajnos ez az igazság. Ezért is írtam a fent, hogy "Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek (megváltozzanak)?"

jan. 8. 08:52
 65/151 he84 ***** válasza:
41%
Igen kérdező, tudom jól én is, hogy vannak olyan nők is, akik nem úgy gondolkodnak, mint ahogy én. Nyilván nőknél és férfiaknál is vannak furák, rosszul gondolkodó egyének. Csak mert te sok nőnél rosszat tapasztaltál, nem azt jelenti, hogy akkor világszerte a legtöbb nő rossz, továbbra is inkább ne általánosíts. Nem kéne meglepődnöd, minden nőmek és férfinak vannak bizonyos negatív tulajdonságai, csupán az egyéni, hogy kinek milyen, mennyi és milyen mértékben van. Ha valóban megszereted a másikat, akkor ha nem vészesek a negatív tulajdonságai és ha több a pozitív, akkor el kéne fogadni és nem érdemes szakítani. Senki és semmi se tökéletes, így ha arra vársz, hogy találj olyan nőt, akinek nincs egyetlen negatívuma se, akkor arra hiába vársz, mert ilyen nincs és nem is lesz soha. Nekem is van pár negatív tulajdomságom, a barátom mégse hagyott el miattuk soha, mert eléggé tiszel és szeret, na meg nem vészesek a negatívumaim és nem is állandóak. Csak mert te kényes és felszínes vagy valamennyire, hogy a nők kinézete számít neked főleg, az már nem nők hibája. Ha valaki ad jelet és tetszel neki, inkább örülj és adj neki egy esélyt, ne csak a külseje motíváljon, vagy sem. Ha ennyire válogatós vagy és felszínes, akkor nem csoda, hogy még nehezebb.
jan. 10. 20:16
 66/151 A kérdező kommentje:

65#

Sok nő ugyan úgy általánosít és leszólja a férfiakat. Csak valahogy,akkor a nők nem reklamálnak..

Ja értem, szólval én vagyok felszínes mert olyan nőt szeretnék akihez tudok vonzódni küldőleg és belsőleg is..

Akkor vállalom az vagyok.

Gondolom azok a nők akik fél óráig sorolják az anyagi és egyéb elvárásaikat a férfiakkal szemben azok nem felszínesek.

Ez a fogadjuk el egymást és mindenkinek vannak hibái mindig akkor jön elő amikor egy nőt ér kritika. Mikor egy nő fél óráig sorolja az irreális elvárásait a férfiakkal szemben akkor valahogy elfelejtődik, hogy fogadjuk el egymás hiányosságait és hibáit.

Mindig úgy csűrítek, csavarjátok a dolgokat, hogy ti gyertek ki jobban belőle. Mindig az a vége, hogy,a nőnek több jár és több mindent el kell nézni a nőnek.

Nem kell elnézni többet!!!

Felelősséget kell vállalnia a nőknek a tetteikért, megtanulni szembenézni a hibáikkal és elismerni.

Nem tagadni egy életen át és háríratni.

jan. 13. 09:41
 67/151 anonim ***** válasza:
49%

"Ja értem, szólval én vagyok felszínes mert olyan nőt szeretnék akihez tudok vonzódni küldőleg és belsőleg is.."

Nyugi kedves kérdező, mint a gyakorlat is mutatja, te belsőleg szerencsére egyetlen nőnek sem vagy vonzó.

jan. 13. 12:35
 68/151 A kérdező kommentje:

67#

És tudod miért? Mert nyíltan vállalom amit gondolok.

A nők nagy része,hogyan gondolkodik?

Szépeket mond nekem? hmm lehet valami köztünk.. Azt mondja,amit hallani akarok, ez tetszik nekem, ez kényelmes, ez most jó nekem.

Na de mi van akkor mikor valaki igazságot mond és nem azt amit a nő hallani akar?

Mit képzel, fúj, tök hü.ye..egy nőnek sem kellesz. Gyerünk csajok álljunk bosszút. Rosszat mondott rólunk..

Hidd el a faxopó, megjátszós, felszínes, érdek nőknek nem is akarok tetszeni mert gyűlölöm ezt a típust.

Lehet tagadni, hogy nincsenek is ilyen nők és ha vannak max 10 ilyen van csak..

Aztán jöhet a hárítás, védekezés és a szokásos bosszú..

jan. 13. 13:32
 69/151 anonim ***** válasza:
49%

Te utálod az emberiség felét: a nőket. Miért akarsz abból a feléből valakit? Szeretnéd megnyomorítani az életét?

Először saját magadat kéne kezeltetned. Ha egy nő nem mond neked igen, rögtön felszínesnek mondod. Ha igent mondana, akkor meg gondolom ri...c lenne. És utána csodálkoztok, hogy a nők inkább szinglik.

jan. 13. 13:35
 70/151 anonim ***** válasza:
50%
Nem a nőket utálja a kérdező, szóval ne ferdíts, ne háríts! Az egyik korábbi nőkritikus válaszoló is nő volt (és vannak még páran), szóval ez nem is nemi kérdés magában. Sokkal inkább jellem, viselkedés, hozzáállás. Kérdező feketén fehéren leírja hogy a nők melyik részét utálja. Te meg beleállsz, kiforgatod hogy nőgyűlölő, csak mert az alja, felszínes, hazug és kihasználós nőkből elege van. Ez inkább rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy ezek után még ezeket az alja nőket is bevédve inkább a kérdezőt nőgyűlölőzöd. Meg burkoltan incelezed a 67-esben. Mellesleg szintén általánosítva, vágy alapú fantáziát kinyilatkoztatva tényként és valóként. Szerencsére nem minden nő olyan, mint ti. De a gyakorin rengeteg ilyen sérült, hazug, nagyképű, egoista, férfiakkal szemben elemileg rosszindulatú nő van, az tény. Látni csomó válaszban, teljesen nyíltan fut ez az egész.
jan. 13. 14:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!