Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
75%

Ne is mondd, már én is megkaptam, hogy "incel" vagyok nagyon sokszor pedig nő vagyok és azért mert én egyformán kezelem a két nemet, nem teszek különbséget köztük, nem vagyok őrült mint ők és nem is gyűlölöm a férfiakat. A kérdésre válaszolok és nem látok mögé semmi mást. Szerintem paranoiásak, azt hiszik, hogy minden férfi ellenük esküdött össze.

Ami nekem a legviccesebb amikor büszkén hirdetik, hogy ők lejjebb nem adják az igényeiket aztán meg megosszák más kérdések alatt, hogy milyen "semmirekellő" férfiak kapcarongyaik voltak és inkább egyedül maradnak életük végéig, de azért a férfiak jók szexre és főleg amikor a randikon kifizetnek mindent, vagy elviszik őket szexért cserébe kirándulni. Igazi érdek kurwák.

Persze ők az "elit" társaságba tartoznak, nekik "több" diplomájuk van, de én még soha az életben nem hallottam olyan csúnyán kifejezni magát okos embereknek mint ők.

Tegyük hozzá hogyha a férfi "nincs" velük egy szinten mert nincs luxus autó, luxus ház és nincs hová beültetni a lusta hátsójukat az sosem gáz. Viszont az "értelmiségi" férfi ugyanúgy megcsalja őket, csúnyán bánik velük ha egyszer pénzéhes ringyók akik azt hiszik, hogy elég szét nyitni a szájukat és lábukat.

Pedig a valóságban nem úgy működik szerencsére mint ahogyan itt megálmodták mert mindenféle emberek vannak együtt és a nő attól nem csodabogár, hogy nőnek született. Köztünk is szintén akadnak söpredékek csak ezen az oldalon nem fogják elismerni mert nehéz szembenézni azzal nekik, hogy egy szinten vannak az incelekkel.

tegnap 17:31
 62/64 A kérdező kommentje:

Annyira tipikus ez is. A jó válaszok kicsikarása..

És ha nem akkor jön a kiborulás

[link]

tegnap 19:14
 63/64 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező te élvezettel keresel ilyen külföldi videókat, csak hogy utálhasd a nőket?
tegnap 19:18
 64/64 A kérdező kommentje:

58,59,60,61#

Sokkal jobban megfogalmaztátok mint én.

Sajnos ez az igazság. Ezért is írtam a fent, hogy "Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek (megváltozzanak)?"

ma 08:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!