Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/151 A kérdező kommentje:

87#

A gond az, hogy ma egy átlagos nő is top nőnek gondolja magát és olyan elvárásai vannak a férfi felé aminek ő maga sem felel meg.

Nem egy nő mondta nekem amikor sorolta, hogy mit vár el egy férfitől, hogy nem érdekli, hogy ezeknek az elvárásoknak ő sem tudna megfelelni, de ő akkor is ilyen férfit akar..

És puncival, cicivel el is fogja érni. Mindig ugyan az a taktika. Majd persze jön a tagadás, hogy jaj nem én nem ilyen vagyok...

Még mindig azt nem értem, hogy miért kell hazudni, tagadni és elbagatelizálni egy valós problémát?

jan. 23. 08:43
 92/151 anonim ***** válasza:
48%
91 ne úgy tűnik, hogy eléri, mert te nem válasz olyanná, csak mert a hölgynek van puncija és cicije. Pl. a mentális betegséged nem tudja meggyógyítani.
jan. 23. 09:31
 93/151 A kérdező kommentje:

92#

Semmi értelme az írásodnak.

jan. 23. 14:06
 94/151 anonim ***** válasza:
47%
De ez nem a te problémád, ha van olyan hülye, aki ebbe belemegy. :’D
jan. 23. 14:10
 95/151 A kérdező kommentje:

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

jan. 23. 14:21
 96/151 anonim ***** válasza:
55%

Mikor jutunk el oda, hogy a férfiak képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi szexéhes, topmodellre vágyó pasi van, mint nem?

Stb stb stb

Szerintem te is érzed, hogy itt nem a nőkkel, hanem az EMBEREK egy csoportjával van gond. Ezekkel mindig is voltak. Nemhiába tudod melyik a legősibb mesterség.

jan. 23. 14:28
 97/151 A kérdező kommentje:

Mikor jutunk el oda, hogy a férfiak képesek kezelni a kritikát?

Most jutunk el oda. Én tudom kezelni, ha jogos.

Hogy elismerik, hogy legalább annyi szexéhes, topmodellre vágyó pasi van, mint nem?

Elismerem férfiként, hogy igen legalább annyi szexéhes férfi van mint amennyi nem és még csak nem is esett nehezemre 😉

Látod ez a különbség.

jan. 23. 15:19
 98/151 anonim ***** válasza:
35%
Csak azért ismered el, mert te is az a kategória vagy.
jan. 25. 10:51
 99/151 A kérdező kommentje:

98#

Érdekes nem a legszebb lányokkal volt a legjobb szexuális élményem..

Plusz, ha tudnád értelmezni a mondandómat akkor rájöhetnél, hogy az átlagostól a topmodell kategóriáig harcolok az önző, érdek felfogású nők ellen, miszerint nekik minden jár alanyi jogon..

Nézd meg hány nő ismerte el amit én most simán elismertem.

Erre nem vagytok képesek mert azonnal bekapcsol a tagadó üzemmód miszerint egy nő nem lehet hibás és ha az is azt el kell nézni..

jan. 27. 09:23
 100/151 A kérdező kommentje:

Még, hogy a nők nem..

[link]

jan. 27. 11:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!