Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
 121/151 A kérdező kommentje:

116#

"Ancsában meg benne vannak és nem látja be!"

Itt sajnos elég sok Acsa van, de le van tagadva.

jan. 30. 15:32
 122/151 anonim ***** válasza:
Hány nőt ismersz?
jan. 30. 15:37
 123/151 A kérdező kommentje:
Sokat.
jan. 30. 15:38
 124/151 anonim ***** válasza:
52%
De mégis kb hány főt?
jan. 30. 15:41
 125/151 anonim ***** válasza:
100%
2023-ban a mérés időpillanatában pontosan 4007523965 (Kb négy MILLIÁRD) fő nő volt. Úgy gondolod, hogy EGYIK SEM képes elfogadni, hogy nem tökéletes? Esetleg MINDEGYIK nőt ismered?
jan. 30. 15:46
 126/151 A kérdező kommentje:

Akikkel èn talalkoztam és beszéltem azok nem tudták elfogadni ezt.

Állandóan magukat dicsérik, hogy ők milyen szuperek.

Nyílván van a bolygón olyan nő aki nem ilyen, de én még nem találkoztam ilyennel.

De ne is az összes nőről beszéljünk, hanem a magyar nőkről.

Én egy olyannal nem találkoztam aki képes lett volna 3x beismerni ha hibázott.

Max egyszer utána tagadás ezerrel. És még azt is letagadja amit előtte elismert. Úgymond vissza vonja..

jan. 31. 12:02
 127/151 anonim ***** válasza:
42%
Saját ligában kéne focizni, nem klasszisokkal fentebb, irreális vágyakat hajszolva, és nem esnél pofára, kispajtás…
jan. 31. 13:03
 128/151 anonim ***** válasza:
59%

126: tényleg hibázott, vagy csak szerinted? Mert nem mindegy. Én is megkaptam itt, hogy csak a magas férfiakra hajtok a 156 centimmel azért, mert kívülről annyi látszik, hogy mindkét eddig barátom 180 centi vagy magasabb volt, viszont tetszett már 165 cm-s férfi is, csak neki én nem, meg írtam rá Bumble-ön 169 centis pasira, aki nem írt vissza. Akkor meg megkapom, hogy hazudok. Vagy hogy pénzéhes vagyok, ha átlag feletti keresetűként nekem nem opció egy nálam 20 évvel idősebb koszos fizikai közmunkás fazon (még akkor is, ha voltam együttélős kapcsolatban olyannal, aki a felét nem kereste meg az én keresetemnek, és nem a pénz miatt lett vége - mondjuk akkor is megvádolnak hazugsággal, hogy "de biztos a pénz miatt, te hazug türhő r...c")

Én pl. adott esetben, konfliktusban mindig felvállalom, ha hibáztam (nemhogy 3-at, jóval többet fel tudnék sorolni). Azt nyilván nem, ha rám akarnak vmit húzni, ami nem igaz és nem jellemző rám (azt meg főleg nem, ha a nők többségére sem, de el van várva, hogy igeneljek, hogy iiiiigen, a nők többsége hipergám, iiiiiiiigen, a nők többsége pénzéhes k...a, iiiiiigen a nők többsége buta és nem gondolkozik logikusan).

jan. 31. 13:11
 129/151 A kérdező kommentje:

127#

Ezt pont egy nő mondja amikor a nők 2-3 szinttel a saját szintjük felett lévő pasival hajlandóak csak összejönni..

Persze úgy van beállítva, hogy egy szintén vannak, de mindig kiderül, hogy puncival és cicivel érik el ezt a nők. Ja és egyre többen análozással..

Igaz, hogy kevesebbet, keresek, gyengébb vagyok, mindent a pasinak kell intéznie, kényeztetnie, de mi egy szinten vagyunk a puncimnak és,a cikinek köszönhetően.. persze ezt letagadom.

Hát nehogy már ezt nőként beismerjem. A végsőkig tagadok.

Számomra egy ilyen nő nem különb mint egy prostituált.

jan. 31. 13:22
 130/151 A kérdező kommentje:

128#

Az, hogy a többség nem gondolkozik logikusan az tény..

Vannak kivételek, de kevés..

jan. 31. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!