Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
 131/151 anonim ***** válasza:
42%
130: Nem tény, az a véleményed. Én meg sokezer férfit tudnék mondani, aki nem gondolkozik szerintem logikusan (pl. ez a "hát nem szeretem a saját nevemet, de mivel apám ezt adta nekem, én is ezt adom a gyerekemnek, hámer' hagyomány", még akkor is, ha az apja előtt nem volt hagyomány az a családban... meg aki nem érti frissen született gyerek után, hogy anyuci nem fog vele lefeküdni, ha hullafáradt a gyerek miatt, ha apuci nem hajlandó kérésre sem segíteni... meg akik szétverik a várost, ha veszít a kedvenc focicsapatuk... meg akik szerint csak a genetikai külsejük lehet a sikertelenségük oka, mert magukat tökéletesnek tartják... meg aki szerint ha az 50 éves pohos hájas igénytelen pasi 20 éves fitneszpipit keres magának, az normális, ha meg a fitneszpipi 22 éves fitneszpasit keres magának, akkor már felszínes... és ez csak pár példa, ami azért nem ritka dolog és nemcsak 1-2 férfira jellemző)
jan. 31. 13:29
 132/151 A kérdező kommentje:

131#

A kérdés még mindig az, hogy miért tudom én könnyen beismerni ezeket a dolgokat férfiként és a nők nagy része miért nem?

Én elismerem, vannak olyan férfiak akikről írtál, biztos sokan vannak ezt is elismerem.

Nekem miért nem esik nehezemre beismerni és te miért vagy képtelen rá?

Miért haritasz, miért terelsz??

jan. 31. 14:04
 133/151 anonim ***** válasza:
132: azért, mert én nem azt mondom, hogy a férfiak többsége ilyen, hanem hogy van. Ez a különbség.
jan. 31. 14:11
 134/151 anonim ***** válasza:
Te meg folyamatosan pofázol arról, hogy a nők többsége ilyen meg olyan, nincs olyan nő, aki beismerné a hibáit... nem azt mondom, hogy van olyan nő.
jan. 31. 14:11
 135/151 anonim ***** válasza:

Hány kapcsolatod volt?

Mit tudsz nyújtani egy nőnek?

jan. 31. 14:14
 136/151 anonim ***** válasza:
134: bocs, félreértam: "nem azt MONDOD, hogy van olyan nő"
jan. 31. 14:15
 137/151 A kérdező kommentje:

Dehát te sem ismered el.

Itt tagadsz és leragadsz olyanokon, hogy mi az, hogy,azt írom, hogy a nők.

Én elismertem és nem kereskedtek, hogy miért így vagy úgy fogalmaztál.

Te még mindig nem tudod elismerni, hanem csűröd, csavarod.

Én még azt is oda tettem, hogy biztos sok ilyen férfi van.

Ez az egyenes beszéd, te meg mellé beszélsz, hárítasz és kekeckedsz.

Egyetlen egy nő nem írta azt, hogy igen van benne igazság legalább annyi ilyen nő van mint amennyi nem.

Ezzel nem zárnád ki, hogy a feke normális, de nem még ez sem jó. Ez nem lehet igaz, ellent kell állni. A nő felsőbbrendű, hát hogy képzeled, hogy egyáltalán kritikát fogalmazol meg a majdnem tökéletes női nemmel szemben???

jan. 31. 14:19
 138/151 anonim ***** válasza:
42%

Basszus, én pl. konkrétan írtam példát, hogy mit vagyok hajlandó elismerni (az nem az én saram, hogy az neked vagy nem elég szaftos, vagy elsiklottál felette, mert felszínesen olvasol).

De amúgy nem, cucu, az sem igazán, hogy van legalább annyi pénzéhes nő. Elég nőt ismerek, és a többség nem az. Nem fehér holló ritkaságú a pénzéhes, de nem a többség és nem is a fele (kivéve, megintcsak, ha tök normális előre gondolkodásra már ráfogja vki, hogy fujj, pénzéhes g..i, pl. hogy gyereket nem vállal munkanélkülivel)

jan. 31. 14:22
 139/151 anonim ***** válasza:
42%
És nem, azzal nincs bajom, ha vki leírja, hogy léteznek pénzéhes nők. Léteznek igen, vakok nem vagyunk, hülyék sem, látjuk. De ezt ráhúzni a nők felére sem korrekt, meeeert nem igaz. Ha vki ír egy konkrét sztorit, elismerem, hogy a Jucika itt pénzéhes (kiv. ha hülyeség, nyilván... ha pl. vki azt írja, hogy az pénzéhes, aki utazni akar menni úgy, hogy a saját részét fizeti, meg nem ad kölcsön 2 hónap ismeretség után).
jan. 31. 14:24
 140/151 anonim ***** válasza:
42%
ja, és még egy... attól, hogy vmi jellemző tud lenni férfiakra úgy, hogy nem 1-2re igaz, még mindig nem a többségre. Hála a jó égnek a többség sem incel, meg nőgyűlölő, meg olyan, aki otthon nem tesz félre egy szalmaszálat sem.
jan. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!