Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?
Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?
Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?
Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?
Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?
28#
Pont az a baj, hogy,sok nő belül rohad. Egyre kevesebb az olyan nő amelyik belül szép, kedves, őszinte, megértő.
Manapság a nők nagy része: követelőző, türelmetlen, kritikus, lenéző, felsőbbrendű, érdek, mű, felszínes, megbízhatatlan, hangulatingadozásos, a szabályoktól írtózó, anyagias..
2-3 szinttel a saját szintje keres férfit..
Önkritika nincs. Pl mikor egy nő egy 2 szinttel feljebb levő pasit akar magának,nem fogja bevallani magának se, hogy az nem az ő szintje.
Természetesen ilyenkor a punci, cici be van vetve mivel sok nő tudja, hogy csak így tud elérni valamit.
Ezért megint lehet utálni, kontrázni, bosszút állni, de ezek tények. Sok nő viselkedik így.
Ezért nem értem, hogy amikor ide ír egy nő, hogy hát én nem ilyen vagyok, na és...lépj tovább, nem minden nő ilyen..
Amikor ismerkedsz és azt látod, hogy 10/10 nőben benne van a felsorolt negatív tulajdonságok fele akkor nekem írhatod, hogy nem minden nő ilyen, ha én egy ilyennel sem találkoztam..
És a barátaimmal is ugyan ezt látom. Vannak akik meghunyázkodtak és azt mondták, a társadalom elitél ha nincsen varátnőm. Inkább eltűröm az igazságtalanságot csak ne szóljanak meg. Majd meghalok 50 évesen a nőm meg majd mondhatja, hát igen a nők szívósabbak, hát igen..a nők jobbak. Mert
"kedves, őszinte, megértő" - Néha a kettő üti egymást. Ha őszintén megmondom, hogy te egy energiavámpír vagy és veled nem érné meg normális nőnek lenni, azt bizony bunkóságként kezeled és nem vagyok megértő, hogy neked nyafogni van kedved.
"Manapság a nők nagy része: követelőző, türelmetlen, kritikus, lenéző, felsőbbrendű, érdek, mű, felszínes, megbízhatatlan, hangulatingadozásos, a szabályoktól írtózó, anyagias.."
Ezt az általánosítást. Valahogy sosem azt a nőt veszitek észre, aki nem mű. Nem festem magam, nem rakok ki magamról képeket a közösségi médiára - instán egy db sincs rólam - és átnéz rajtam a hozzád hasonló. Színtiszta képmutatás, hogy insta modellekről álmodoztok, de lehordjátok azt, aki ilyen.
A hangulatingazodás pedig üdvözöllek, a hormonokkal jár. Hidd el, a legtöbb nő örömmel lemondana a havi problémáiról.
"Természetesen ilyenkor a punci, cici be van vetve mivel sok nő tudja, hogy csak így tud elérni valamit."
Vicces szokott lenni, mikor nem rakom ki a melleim még is azokon lógnak a kocsonyás tekintetek. Sokszor okozott már gondot a szemkontaktus felvétele olyannal, akitől semmit nem akartam.
Most írjam le, hogy amikor ismerkedni akarok, minden férfi megbámulja és ez engem zavar?
Írjam le, hogy a 10-es éveim végén, húszas éveim elején hányszor füttyögtek "úriemberek" utánam? Volt aki úgy, hogy boltban voltunk és mellettem volt az apám. Még se általánosítok, hogy minden férfi primitív, mert nem igaz.
Figyelj ide kérdező drága, az, hogy te mibe futsz bele az nagyon nem a nők többsége, de én elgondolkodnék, hogyha mindenki csúnyagonoszrossz körülöttem az mégis kinek a hibája.
Ismerek kedves nőket meg kedves férfiakat, meg gonosz nőket meg gonosz férfiakat. Mert az ember lehet ilyen is meg olyan is… :D Ez nem nemspecifikus. De mondok jobbat: ez empirizmus, ha sokáig vársz és figyelmes vagy rájössz, hogy a hattyú sem csak fehér lehet, mert van fekete is. Úgy a nőknek is jelentős hányada full normális. ;)
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1290..
Ajánlom mindenki figyelmébe elolvasni az #5-ös válaszát aki látja saját magán mennyire rosszul hat rá ez az oldal.
34#
Ezért kéne a nők nagy részének változtatni.
Mivel nulla hajlandóságot mutat a nők többsége a változásra, ezért van tele a gyakori tele ilyen kérdésekkel.
Nincs több kedvezmény és nincs több olyan, hogy egy nő megúszhatja a szemétségeit!!
Én ezt az incelezést itt látom a GYIK-en nőktől. Engem soha nem inceleztek le máshol, csak itt.
Ezeknek a nőknek a jelentős része, aki ide ír, ilyen. Nem kell adni a véleményükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!