Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
21%
Nem normálisak. Mit vársz tőlük?
jan. 1. 18:48
 12/46 anonim ***** válasza:
71%

Exemet pl már-már én tartottam el.

Tudom, hogy nem általános dolog, nem tartom a férfiakat pénzéhesnek.

Ettől függetlenül akkor sem tartanám el. Kifogtam egy ilyen személyt, igen, többet nem fordul elő

jan. 1. 18:49
 13/46 anonim ***** válasza:
33%
Ez-az, hogy nem létezik olyasmi, hogy kifogsz. A férfiak nem halak hanem emberek. És ha te szerelmesen képes voltál eltartani és ő azt kihasználta abban bennne volt a kezed rendesen. Viszont attól még egyáltalán nem törvényszerű, hogy más férfi aki tőled kevesebbet keres kihasználnak ugyanúgy, vagy nem kereshetne többet. Csak mivel annyira ve vagy szarva, hogy megint pórul jársz inkább bele se fogsz amivel nincs is baj. Kit érdekel? De azt írni mint itt az esetek 99%-ban, hogy a férfiak egytől egyig nullák, vagy a nőket pedesztálra emelni egyáltalán nem normális.
jan. 1. 18:53
 14/46 anonim ***** válasza:
12%

6 vagyok.

Kaptam egy privátot...nem vagyok Petra 😄.

jan. 1. 18:54
 15/46 A kérdező kommentje:

14#

Akkor ki vagy? 😃

Mutatkozzál be!

jan. 1. 19:03
 16/46 anonim ***** válasza:
79%

"Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?"

Szóval olyan nő, aki nem tartja magát pénzéhes érdekembernek, vállaljon felelősséget más nők viselkedése miatt, csak mert ő is nő? :D

jan. 1. 19:18
 17/46 anonim ***** válasza:
77%
16 A kérdezőnek nem ez az első kollektíven bűnösök a nők típusú kérdése. A Petra nevű hölgyet se először keresi.
jan. 1. 19:22
 18/46 anonim ***** válasza:
57%
9: Én sosem tagadtam, akkor, amikor a kérdező úgy állt hozzá, hogy EGYES nők miért ilyenek meg olyanok. Akkor viszont harapok, amikor el van várva, hogy kollektíven fikázzam a női nemet, meg valljam azt, hogy a nők többsége aranyásó k...a... mert nem.
jan. 1. 19:34
 19/46 anonim ***** válasza:
64%

"Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?"

Miért más kérdésekkel jössz elő mint ellenérv amikor a kérdező nem úgy tette fel a kérdést?

Amúgyis miért olyan fontos, hogy online mit gondolnak a nőkről? Befolyásol téged valamilyen téren idegenek véleménye?

jan. 1. 19:38
 20/46 anonim ***** válasza:
67%

19: csak az a helyzet, hogy a kérdező itt hazudik. Mert olyat én sosem láttam leírva, hogy vki azt mondta volna, hogy a nők mind tisztességesek. A kérdező arra durcizik, hogy vki nem mondja, hogy a nők többsége az, és még el is ferdíti, hogy az a gondja, hogy nem ismeri el senki, hogy van... ami hazugság.

És zavar, mert ezzel a kérdéssel is meg a szokásos "a nők így úgy" vekengéssel is hazudnak rólam. Sőt sokszor amikor válaszolok, hogy én nem olyan vagyok, megkapom, hogy ferdítek meg hazudok.

jan. 1. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!