Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?
Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?
Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?
Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?
Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?
Exemet pl már-már én tartottam el.
Tudom, hogy nem általános dolog, nem tartom a férfiakat pénzéhesnek.
Ettől függetlenül akkor sem tartanám el. Kifogtam egy ilyen személyt, igen, többet nem fordul elő
6 vagyok.
Kaptam egy privátot...nem vagyok Petra 😄.
14#
Akkor ki vagy? 😃
Mutatkozzál be!
"Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?"
Szóval olyan nő, aki nem tartja magát pénzéhes érdekembernek, vállaljon felelősséget más nők viselkedése miatt, csak mert ő is nő? :D
"Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?"
Miért más kérdésekkel jössz elő mint ellenérv amikor a kérdező nem úgy tette fel a kérdést?
Amúgyis miért olyan fontos, hogy online mit gondolnak a nőkről? Befolyásol téged valamilyen téren idegenek véleménye?
19: csak az a helyzet, hogy a kérdező itt hazudik. Mert olyat én sosem láttam leírva, hogy vki azt mondta volna, hogy a nők mind tisztességesek. A kérdező arra durcizik, hogy vki nem mondja, hogy a nők többsége az, és még el is ferdíti, hogy az a gondja, hogy nem ismeri el senki, hogy van... ami hazugság.
És zavar, mert ezzel a kérdéssel is meg a szokásos "a nők így úgy" vekengéssel is hazudnak rólam. Sőt sokszor amikor válaszolok, hogy én nem olyan vagyok, megkapom, hogy ferdítek meg hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!