Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha a nők egy része kritikát kap akkor ahelyett, hogy elgondolkoznának rajta kapásból elkezdik leincelezni meg nőgyülölőzni a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?

Előbb lesz világ vége minthogy ezek megtörténjenek?

#nők #hiba #bosszú #önkritika #Kontrázás #Incelezés
jan. 1. 16:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
35%
Tegyük fel, hogy igazad van. Ha a nők ilyenek lettek, akkor a férfiak ne a sült galambot várják (ha tényleg annyira önzők és felszínesek, akkor pont nem érdekli őket más, hogy változzanak) hanem alkalmazkodjanak.
tegnap 09:35
 42/63 A kérdező kommentje:

41#

Rengeteg férfi alkalmazkodik ehhez ezért vannak még együtt. Aztán amikor a férfinek elege lesz és már fizikálisan, anyagilag, mentálisan nem tud annyit bele tenni akkor a nő pikk pakk elhagyja a férfit, persze csak akkor ha talál jobbat.

Úgy kevés nő szakít, hogy nincsen jobb alternatíva.. ahhoz bátorság kéne és korrektség.

Vannak kivételek? Igen, de kevés.

tegnap 10:31
 43/63 anonim ***** válasza:
22%
42 Nincs jobb alternatíva... nem jövök össze olyannal, akit nem szeretek. Szívesen.
tegnap 10:37
 44/63 A kérdező kommentje:

43#

Ez pont nem jellemző a nőkre.

A nők sokszor érdekből jönnek össze valakivel.

Ahol pénz van ott megy a hízelgés egy ideig..

tegnap 10:59
 45/63 anonim ***** válasza:
54%
43-as vagyok, szingli és most már tudom, hogy a szüleim és mindenki hazudott a környezetemben, mert ezek szerint nem vagyok nő, hogy nem jöttem össze senkivel, aki kocsival és társaival akart felszedni.
tegnap 11:13
 46/63 A kérdező kommentje:

45#

Értem, hogy ki akarod forgatni a szavaimat.

Vannak kivételek,de kevés.

Ezt a mondatot fel tudod fogni vagy még mindig bizonygatni akarod, hogy te nem ilyen vagy.

Ettől még nagyon sok nő ilyen.

"Mikor jutunk el oda, hogy a nők képesek kezelni a kritikát?

Hogy elismerik, hogy legalább annyi pénzéhes, érdek nő van mint amennyi nem?

Hogy nem tagadnak, hárítanak, hazudnak, hanem vállalják a felelősséget?"

Az, hogy,a nők képesek lesznek a kritikát jól kezelni szerintem reménytelen.

Odáig nem jutnak el, hogyha,rájuk nem vonatkozik a kérdés akkor nem kéne oda írni. De pont fordítva működik a nők nagy része. Akire nem vonatkozik a kérdés az kötelezik, hárít, bizonygat. Akire vonatkozik az még nem ír mert nem akar ezzel szembenézni, változtatni meg végképp nem..

tegnap 11:23
 47/63 anonim ***** válasza:
57%

Nem, ehhez nem szabad alkalmazkodni! Pont ez a probléma, hogy túl sokan fogadták el az egyre több aljas húzást és kettős mércét, csak mert nő a másik fél. És hogy mostanra egyre inkább olyan világot élünk, hogy nőtől bármit el kell fogadni, sőt lassan bármit megtehet, számon se szabad kérni érte, mert automatikusan te leszel a rossz. Nesze neked egyenlőség... És persze eközben megy az okoskodás, hogy minden férfi nárcisztikus.

Az egyetlen helyes megoldás, hogy a normális nőkre összpontosít az ember. Akiket még nem fertőzött meg ez a fajta elmebeteg feljogosítottság érzet. Hogy nekik bármit lehet, a férfi az nem társ és partner hanem valami eltaposni, leigázni való ösztönlény, vagy akár kifejezetten kolonc. Az ilyen nagyképű, férfiakat lenéző és megvető nőket az összes normális férfinak el kéne kerülnie. És akkor idővel végbe menne a természetes szelekció, menne az egész szélsőséges és gyűlöletkeltő jelenkori trend oda ahova való: a kukába. Ezek maradnának magányosan, a normális nők pedig ugyanúgy elkelnének, rájuk továbbra is lenne kereslet. Bár a sok itteni férfigyűlölő vekegést elnézve, így is az az érzésem hogy többségük vagy magányos, vagy kifejezetten olyan kapcsolatban van, amit ő szarnak, megalkuvásnak érez. Tehát a folyamat így is működni látszik. Mert az biztos, hogy normális és boldog kapcsolatban lévő nő az nem fog ezen az oldalon a férfiakra általánosítva napi szintű gyűlölethadjáratot folytatni.

tegnap 13:29
 48/63 A kérdező kommentje:

47#

Egyetértek veled.

"Az egyetlen helyes megoldás, hogy a normális nőkre összpontosít az ember. Akiket még nem fertőzött meg ez a fajta elmebeteg feljogosítottság érzet."

Egy gondom van. Nem találom ezeket a nőket.

Ha egy szép arcú nőt szeretnék, nem top modelt, nem mű nőt, de olyat aki tetszik akkor mindig ugyan az jön elő, hogy belsőleg rohad, hogy pénzéhes és érdekből keres párt.

Tudom nehéz megmondani hol vannak a normális nők, de ugyan ezért nehéz elkerülni a nem normálisakat.

És láthatod, hogy a kérdés alatt mennyi tagadó válasz jött nőktől akik még azt is tagadják, hogy alig pár ilyen nő létezik miközben hemzseg tőlük az ország...

tegnap 14:18
 49/63 he84 ***** válasza:
40%
Én a barátommal 5 éve nem a pénze miatt jöttem össze, ráadásul nem is gazdag, hanem átlagos. Itt ezen a weboldalon ismertem meg anno, azért jöttem össze vele, mert szimpi, olykor ari, rendes, kedves, türelmes, őszinte és odaadó. És nem főleg a külseje alapján, még mielőtt a kérdező, vagy bárki mást ezt hinné. Plusz kérdező, ne általánosíts, hogy sok nő ilyen, meg olyan. Nem tudhatod se biztosan, se pontosan azt, hogy mennyi nő. Azért az sem kevés, aki nem olyan.
ma 00:39
 50/63 anonim ***** válasza:
49%
Ha normális pasi vagy, akkor megtalálod azokat a kivételeket. Ennyi.
ma 03:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!