Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérdeznétek rá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdeznétek rá egy lánynál, hogy benne lenne-e barátság extrákkalban?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, akivel az utóbbi időben több időt töltöttünk kettesben, nem úgy látom, hogy kapcsolatot szeretne, és én se vagyok szerelmes, úgyhogy ilyen irányba nem vinném a dolgot, ugyanakkor fizikai vonzalom van köztünk, és bár szex nem, egy-két dolog már történt. Mi lenne szerencsésebb: konkrétan rákérdezni, vagy megpróbálni továbbmenni, ahogy hozza a helyzet?
dec. 21. 18:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

11

Persze, igen. A mi felelősségünk, hogy mit engedünk meg.

De ha amúgy is barátok, akkor talán meg tudják beszélni.

dec. 21. 22:25
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

"Figyelj Hajni úgy érzem, hogy több van köztünk mint barátság és szeretném ha a végsőkig elmennénk."

Pl.

dec. 26. 11:08
 13/20 anonim ***** válasza:

12 Az nem azt jelenti. Inkább mondja azt hogy ki akarnálak használni, semmibe veszlek, seggfej vagyok, mi következik ebből, kitalálod?

Ja igen, a "baráccság extrákkal"

Vagy azt hogy nem tetszel, nem jössz be mint nő, bosszút is akarok állni a nőkön meg hisztiske is vagyok, ebből következik:

Ja igen, a baráccság extrákkal"

dec. 26. 22:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Lett extra végül? :D
dec. 27. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy a lány szerelmes lesz. Főleg, ha szívecskézel is közös képeken. Valószínűleg meg fog utálni, ha nem szeretnél tőle többet, de folytatod az egy-két dolgot.

Döntsd el, hogy mit akarsz, és tartsd magad hozzá!

Csatlakozom azokhoz, akik azt hinnék, hogy én leszek a kivétel.

Aztán rájönnék hogy nem, és összetörnéd a szívemet.

Az már eleve nem okos dolog, hogy eddig nem fektetted meg. Tutyimutyi dolog, majd később rájössz. Próbálkozz másnál, őt meg tartsd meg barátnak.

Nem mindenki szerelmes típus, lehet, hogy te sem vagy az.

dec. 27. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez a barátság extrákkal csak a filmekben van. De ott is úgy, hogy a végén egymásba szeretnek.

Én elhajtanálak a francba.

Mert vagy tetszel neki, és ha vonzódtok is egymáshoz, meg jól elvagytok együtt, akkor miért ne lenne párkapcsolat? Ha meg nem vonzódik hozzád, akkor lőttek a barátságnak.

Szerintem állati megalázó ez a "csak szexre kellesz" dolog.

dec. 27. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
16 Nyilván ezt azok szokták pedzegetni akiknek éppen mindenféle bosszú a céljuk. Kivéve ha a nő is az a szexmániás fajta akinek barát ismerős ismeretlen mindegy csak meglegyen az adag. De a pasi ezt büntetési céllal szokta bevetni, ugye pl tipikus mikor eleinte nem vette őszerinte elég komolyan őfelségét a nő, azonnal nem rózsacsokrokkal meg hatfogásos ebéddel várta, nem ugrott minden szavára meg nem nyáladzott neki érzelmesen, neadjisten beszélt évente pár szót az exével, és akkor jön a bosszú, hogy a barátság extrát belengeti az ipse. És az a vicces hogy ahogy mostanában van a nárcisztikusokról szóló némelyik jobban sikerült videóban, azt lépésről lépésre hozza is, és előre lehet látni aztán aha-zni hogy bakker ez az ember tényleg ilyen szánalmasan működik.
dec. 27. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Ennyire csak nem negatív a helyzet!
dec. 27. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Szexszel kapcsolatos témát vess fel, de nem élőben, hanem cseten, csak lazán, szexszel kapcsolatos vicces képek, stb. Ki mit szeret az ágyban, mire vágyik, aztán majd adja magát a helyzet.
dec. 28. 01:21
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
16. Nem igaz az, hogy csak szexre kellene, inkább úgy igaz, hogy szexre is. A barátság ugyanúgy megmarad, meglesznek a baráti érzelmek ezután is. Nem egy idegennel, nem érzelemmentesen szexelnének.
jan. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!