Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérdeznétek rá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdeznétek rá egy lánynál, hogy benne lenne-e barátság extrákkalban?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, akivel az utóbbi időben több időt töltöttünk kettesben, nem úgy látom, hogy kapcsolatot szeretne, és én se vagyok szerelmes, úgyhogy ilyen irányba nem vinném a dolgot, ugyanakkor fizikai vonzalom van köztünk, és bár szex nem, egy-két dolog már történt. Mi lenne szerencsésebb: konkrétan rákérdezni, vagy megpróbálni továbbmenni, ahogy hozza a helyzet?
tegnap 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
A korrektség szempontjából ha rákérdeznél. Ha meg sikeresség szempontjából, akkor továbbmenni és lesz ami lesz.
tegnap 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

- Szia Gizi. Nem tudom, hogy feltűnt -e már, de ha veled vagyok, akkor olyan merevedésem van, hogy majd szétjön a nadrágom cipzára. Szeretnék ezzel valamit kezdeni. Kapcsolatot nem szeretnék, mert arra kevés vagy, de ami a szexet illeti, szerintem ki tudnád elégíteni az igényeimet.

Nem tudom, hogy benne lennél -e, de arra gondoltam, hogy ha úgy alakul, akkor miért ne szexelhetnénk néha napján?

Puszi Béla

tegnap 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Sehogy a nők nem akarnak szexelni, ha mégis, akkor meg majd tudatják. Más hozzálálásal a világ szemete vagy.
tegnap 19:00
 4/11 anonim válasza:
89%

1. opció ha rákérdezel többet nem lennél a barátom.

2. opció ha nem kérdezel rá csak közeledsz felé, esélyes, hogy azt hiszi majd komolyat akarsz és amikor leesik neki, hogy mégsem, elküld a fenébe.

3. opció belemegy

tegnap 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Benne van kérdező hiszen anélkül, hogy tudná mit akarsz már történt ez az.
tegnap 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Férfiak nem egyenesek?
tegnap 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös véleményét osztom. Ha már eddig is benne volt dolgokban, akkor nem kell ezen nagyon rágódni.

Én a helyedben nem direktbe őt kérdezném meg, hogy benne lenne-e. Hanem valamikor, ha témába vág, elhinteném, hogy nem keresek komolyat (nem úgy, hogy VELE, mert az nagyon szrul veszi ki magát, hanem általánosságban). Aztán mikor olyan a hangulat, akkor rámozdulnék. Ha nem utasít vissza, akkor tisztában is van vele, hogy tőled ne számítson kapcsolatra, és vevő is a dologra. Szívesen.

tegnap 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy lány/nő szerintem nagyon másképp gondolkodik. Tuti elkezd reménykedni, kötődni. Így működünk...

Nagyon kevés az olyan, aki érzelmek nélkül tudja, pláne hosszútávon. Maximum úgy tesz, visszafogja magát, vagy elkönyveli hogy ettől több most nem jut.

tegnap 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7

Hát majd pont azt fogja gondolni, hogy ő a kivétel, és vele mégis akar, miatta megváltozik. :( Tuti. Nő vagyok.

tegnap 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is nő vagyok. Ha ezt hiszi, akkor így járt, ez már nem a srác felelőssége szerintem. Másrészt nők között is akadnak bőven, akik nem (csak) komolyban gondolkodnak.

tegnap 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!