Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így egyedüli lányként elmennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így egyedüli lányként elmennétek?

Figyelt kérdés

1 éve kavarunk egy nálam 23 évvel idősebb pasival. Tudom ki mit gondol, nem a pémz miatt, mert az nekem is van, hanem egyszerűen erős közöttünk a kémia és egyetértés. Így jól érezzük megunkat amíg nem jön egy komoly kapcsolat.

Ő most szervez egy bulit a haverjaival , ők is vele egyidősek. Elvileg csak ők pasik lesznek, de hívott hogy menjek én is, a pasik is várják hogy megismerhessenek.

Nekem ez picit fura, arra gondoltam elhívnám 1-2 barátnőm az egyetemről de nem tudom mit szólnának, mert senki se tud az idősebb pasiról.

Nem tudom, ti mit gondoltok erről, nem lenne fura így egyedüli lányként elmenni bulizni több 40-50 közötti pasival?:/ Meg egyáltalán minek akar egy csapat középkorú pasi megismerni engem? Hiszen ugse ez nem is egy komoly kapcsolat.

És az nem lenne fura ha barátnőimet is hívnám? Mármint hogy mit szólnának..

23L

nov. 23. 19:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért akarod a barátnőidet hívni, ha csak nem ő kérte. Ez az ő bulijuk, oda nem szokás random embereket hívni.

Nyilván szórakoztatná, hogy mutogathatja a haverjainak, hogy milyen szexi fiatal csaja van... azok meg stírölgethetnének, ez a legnaívabb elképzelésem. Amúgy ha belegondolok, hogy miért csak egy csajt hívnak egy kanbuliba.... gondolkodj már, neked ez izgi? Ha igen... hajrá.

nov. 23. 19:12
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

Huh, a leírásod alapján ha nem vihetném a barátnőimet, nem is mennék. Kb mintha gangbanget szervezne az idősödő fószer az ifjú pipivel, már bocs. Lehet, hogy nem ilyenek, de ugye nem is ismered a baráti körét, meg eleve igazad van, ha "csak pasik" az a bizonyos buli, akkor te miért mennél? Kb táncoslányokat szoktak csak ilyen alkalmakra hívni, annak meg tudjuk, mi a vége sokszor...

Én barátnőként tökre támogató lennék, és inkább elmennék vigyázni rád, meg általánosságban véve "gardedámnak", ha elhívnál, és nem ítélkeznék, de alapvetően inkább megpróbálnálak lebeszélni arról, hogy belemenj ebbe a buliba, és hát végső soron a párkapcsolatba is...

nov. 23. 19:13
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem zavarna, hogy az összes ott ácsingózna meg gratulálna a papának, hogy mekkora játékos, akkor menj. Szerintem is ez a cél, hogy villogjon egy kicsit veled a haveroknak, de lehet ez valóban naiv elképzelés, de remélhetőleg ismered annyira az embert, hogy el tudod dönteni, lehetnek-e neked ártó szándékai, kölcsön akar-e adni a haveroknak, ha érted…
nov. 23. 19:16
 4/25 A kérdező kommentje:
Amúgy a világon a legmegértőbb ember és mindig nagyon odafigyel rám,elképzelni sem tudom hogy bármi rossz szándéka lenne a dologgal.
nov. 23. 19:19
 5/25 anonim ***** válasza:
23%
Mi az a kavar? Baszik?
nov. 23. 19:37
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Fúj, azt hittem, 23 éves, nem annyival idősebb. Jó ronda lehetsz.
nov. 23. 19:37
 7/25 A kérdező kommentje:
Nagyon fiatalos és sportos pasi, sok 20on évesnél jobban néz ki..
nov. 23. 19:49
 8/25 anonim ***** válasza:
53%

Jó esetben csak unatkozni fogsz az öregek horgász sztorijai, meg "bezzeg 40 éve milyen jó katonák voltunk mi" sztorik közben.

Rossz esetben rádnyomulnak a vének (ilyen Zseniális Teknősök csapatát képzelj el) és az kellemetlen lesz. Én nem mennék oda a helyedben. Jobb a biztonság.

nov. 23. 19:52
 9/25 anonim ***** válasza:
83%

8 azért nem minden ilyen korú pasinak ez a témája.

Hát kérdező én így nem mennék.

Kérdezd meg a pasit vehetsz e valakiket. Ha barátok, akkor nem ítélkeznek.

nov. 23. 20:19
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Gondolkozz már...

Miérr akarna téged vinni egy kifejezetten pasi buliba.

Nagyon rendes, stb..az egy dolog, hogycte mit nem tudsz elképzelni róla...

Használd az eszed, ne menj el. Bedob a közösbe, utána késő bánat.

nov. 23. 20:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!