Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok a munkatársamhoz a helyzetemben?
Figyelt kérdés
Munkahelyet váltottam év végén, az egyik kolléganőmmel hamar nagyon jóban lettünk, bár az elég furcsa volt, hogy mondta, neki egyáltalán nincsenek lány barátai, a fiúkkal mindig is jobban kijött. Munkaidőn kívül is csináltunk közös programokat, meséltem neki elég részletesen a páromról, családomról, a páromat be is mutattam neki. Névnapi bulimra is meghívtam, én voltam a házigazda, igyekeztem mindenkire egyformán figyelni, de az elég hamar feltűnt, hogy némi alkohol hatására a munkatársam eléggé rá van állva a páromra, rajta meg láttam, hogy ez kellemetlenül érinti, de miattam nem akar ebből konfliktust ebből. El kellett még menjek a közeli áruházba némi italért, ahova egyedül mentem, ezalatt a kolléganőm bepróbálkozott a páromnál, konkrétan a fülébe súgta, hogy menjenek be a hálóba, beleülne...A párom nemet mondott neki, utólag mesélte el, miután már mindenki hazament. Iszonyatosan nagyot csalódtam a lányban, következő munkanap felhoztam neki, hogy ez mégis mi volt, erre közölte, hogy csak poénkodott, nem gondolta komolyan. Egy másik kolléganőmnek is meséltem erről, ő nevetve közölte, hogy az oka annak, hogy az említett lánynak nincsenek lány barátai, hogy mindegyikük pasijára mepgróbált már rámenni.jan. 23. 22:31
1/4 anonim válasza:
Vannak ilyenek. Nyilván ne legyetek puszipajtások a munkahelyen, legközelebb meg nem hívod meg, de azért nem kell a HR-hez futni bejelentést tenni.
2/4 anonim válasza:
Ja, és igen, komolyan gondolta, amit felajánlott a párodnak.
3/4 anonim válasza:
Leszukitenem a kapcsolatot kizarolag munkara. Semmi masrol nem beszelnek vele, ha kerdez maganugy. Ha mesel meghallgatod de erdembe nem valaszolsz vagy szukszavuan. Gyorsan le fog kopni.
4/4 anonim válasza:
Nem kell munkám kívül haverkodni vele, ennyi. Vannak ilyen olcsó lányok mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!