Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszem a munkatársamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a munkatársamnak vagy csak barátkozik?

Figyelt kérdés

Van egy férfi munkatársam, akivel ha beszélgetünk megmagyarázhatatlan érzést érzek, valamint mintha azt érezném tetszem neki ( már abból ahogy rám néz).

Ha viszont meglát akkor rögtön mosolyog és nagyon kedvesen néz. Ezt megfigyeltem, hogy másokkal is olyen-e, de egyáltalán nem olyan. Valamint ha beszélgetünk nagyon kedvesen beszél velem, másokkal is, de mégsem úgy ahogy velem. Rettentően udvarias, volt már nem egyszer példa, hogy amikor dolgozok és egy mérést indítottam el amire várni kell pár percet, addig otthagytam,de mire visszaértem addigra már megvolt csinálva és összepakolva, Ő pedig ott volt bent, rögtön meg is köszöntem a segítségét, amire csak elmosolyodott zavartan.

Legutóbb sütit vittem be amiből ő is evett, amit rettentően dicsért, másnap pedig mentem volna az egyik kollégánkhoz, Ő pedig rögtön felajánlotta, hogy menjünk együtt elkísér, így együtt mentünk, Ő pedig mondta is, hogy a süti nagyon finom volt, valamint mikor hozok még legközelebb.

Furcsáltam, hogy ennyire dicsért mivel mások ha hoznak sütit csak megköszöni és ennyi.

Szerintetek tetszem neki vagy csak barátkozik?

2023. dec. 12. 10:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom pontosan, lehet még ő maga se tudja. Majd ha elhív randira akkor sejtheted,hogy az esete vagy. Viszont vigyázz munkahelyen kikezdeni a másikkal nem túl jól szokott végződni.
2023. dec. 12. 10:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kell kedvesen nézni kérdező?

Beszélgettek azt írod, kérdezz rá hogy milyennek lát! Mint embert, mint nőt! Ebből lehet következtetni hogy tetszel neki vagy akár lennétek e vagy egy pár. Mi ebben a nehéz? Várod a kolbászt de nem teszel érte semmit.

2023. dec. 12. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindezekre te mit reagáltál?

Szerencsétlen folyamatosan puncsol neked, te meg itt kérdezgeted, hogy lehet-e, hogy tetszel neki.

Lehet!

Valamit kezdened kellene vele.

2023. dec. 12. 11:00
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem biztos, hogy te eleg erett vagy egy kapcsolatra. Tinik viselkednek igy, hogy a masik szandekat akarjak kitalalni ahelyett, hogy megkerdeznek. O se 100-as, ha akar valamit akkor kibokhetne. Valszeg kedvel, de nem tobbn, mert egy ferfi mar lepett volna.
2023. dec. 12. 11:22
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
Háááát, esélyes, hogy igen. A puding próbája az evés.
 6/17 anonim válasza:
62%

Szia.

Nekem is hasonló gondom van, csak fordított a felállás. Tetszik egy hölgy kollégám, ha jól tudom nincs párja, partnere. Nagyon tetszik, és szeretnék vele kapcsolatot kialakítani. De kicsit tétova vagyok, meddig mehetek el a próbálkozás terén, mit merjek bevállalni, és mi az ami már meredek.

7/17 anonim ***** válasza:
53%

Nekem volt ilyen hasonló és bejöttünk oda-vissza egymásnak.

Össze is jöttünk amúgy, szóval hajrá-hajrá.

Inkább az a kérdés, hogy ki teszi majd meg az első lépést.

2023. dec. 12. 11:24
 8/17 anonim válasza:
55%
7/7-től kérdezem. Te férfi vagy? Te léptél, vagy a kiszemelted lépett először?
2023. dec. 12. 15:16
 9/17 A kérdező kommentje:
És ha az egyik nap így viselkedik, a másik napon pedig már szinte kerül?
2023. dec. 15. 17:01
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Párja van, vagy önbizalomhiánya van .
2023. dec. 15. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!