Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet össze akar hozni a lányával a munkatársam?
Figyelt kérdés
Már feltűnt hogy nagyon sokat kezdett róla beszélni 2 hete. Illetve a munkatársam szeretne süteményt hozni nekem. Erre igent mondtam, tegnap meg már azzal fogadott hogy majd a lánya fogja elhozni.
Szerintetek?
Vagy csak beképzelem???
2023. nov. 6. 14:37
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy azt akarja hogy jobba legyél a gyerekével
2/7 A kérdező kommentje:
De nem is ismerem. Csak láttam párszor.
Illetve a munkatársam az boldog házasságban él
2023. nov. 6. 14:41
3/7 anonim válasza:
Attól még meg ismerheted a lányát
4/7 anonim válasza:
Hát én ennyibe nem képzelnék bele semmit. Lehet puszta praktikum az egész.
Verd ki, attól alábbhagnyak az ilyen rögeszmék, hogy minden női közeledés vagy kontaktus feltétlenül társkeresési vagy szexuális célzatú:D
5/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy majd kiderül holnapután
2023. nov. 6. 15:33
6/7 anonim válasza:
Ha a szülő szándéka ez is lehet (mert szimpatikus vagy neki), még korántsem biztos, hogy a lány szándéka is ez. Belekergetik a helyzetbe hátha megtetszel neki, aztán lesz ami lesz. Figyelj! Ha gáz a csaj, akkor egyszerűen ne vedd fel ezt a közeledést. Ha van rajta ami megfog (csöcs-segg vagy bármi), de globál nem az eseted, lehet megér egy patront ... szerintem ne hagyd ki! Ha meg tényleg jó a csaj, akkor miért ne. De mégegyszer mondom fontos, hogy a lány szándéka ugyanaz-e amit a munkatársadon érzel.
7/7 A kérdező kommentje:
Régen már láttam a lányt, 2 éve, nagyon szép kategória volt.
De egyébként szerintem is ez inkább a szülő szándéka lehet.
2023. nov. 6. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!