Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársammal nagyon egymásra hanglódtunk, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 dologban voltam eddig biztos: nem akarok nagy korkülönbségű (10 évnél több) kapcsolatot, valamint olyan pasit sem, aki ugyanazon a területen dolgozik, mint én. 2 hónapja van egy új munkatársam, első perctől bejön, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, sok helyes pasi van máshol is. Mindenkivel nagyon közvetlen vagyok, a pasikkal sokszor szívjuk egymás vérét, hülyéskedünk. Tudják, hogy nem vagyok Miss hárpia, velem simán meg lehet ezeket tenni, poénnak fogom fel. Az említett új munkatársammal is sokszor hülyéskedtünk, néha-néha együtt ebédeltünk. Múlt héten viszont közösen el kellett menjünk együtt az anyacéghez, ami kocsival kb. 3 órás út. Az egész utat végigdumáltuk, komoly témákról is beszélgettünk, most nem csak a bolondozás ment. Ekkor döbbentem rá, hogy mennyire hasonlóan látunk szinte mindent. Hazafele bevallotta, hogy mindig is ilyen nőről álmodott, mint én, ami nekem iszonyúan hizelgő volt.Szívem szerint azonnal lesmároltam volna, de erre természetesen nem került sor, vannak elveim. Semmilyen céges policy nem tiltja a munkatársak közötti kapcsolatot, de engem zavarna, pontosabban kizökkentene a munkából. Imádom a jelenlegi munkahelyem, a béremmmel elégedett vagyok, a kollégáim is extra jófejek, szóval váltani nem akarok, de azon sem jó kattogni, hogy milyen lenne vele csókolózni, szexelni.tegnap 15:19
1/15 anonim válasza:
Úgyis ágyba fog vinni. Teljesen mindegy, hogy én mit tennék a helyedben.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem egy bábu vagyok, akit ide-oda lehet cipelni, azért ebbe nekem is van beleszólásom. Nem mindegy, pont arra vagyok kívancsi, hogy ki mit tenne a helyemben.
tegnap 15:28
3/15 anonim válasza:
Nem társalognék minden férfival csak azért, hogy ne nézzenek hárpiának. Egyébként ha sok férfival megy a csipkelődés nem lehet, hogy könnyen kaphatónak néz téged? Randira elhívott már? Mondani lehet sok mindent ám, de ha a tettei nem egyeznek velük akkor nem értem, hogy hová szaladsz.
4/15 A kérdező kommentje:
Szóba került az egyik ebéd alatt, hogy a sushi a kedvenc kajám, bármennyit meg tudok belőle enni. Mondta, hogy ő is szereti,XY helyen van a legfinomabb szerinte, menjünk majd el ketten oda, mondtam neki, oké, de konrétumot nem beszéltünk meg.
tegnap 15:33
5/15 A kérdező kommentje:
Meg nálunk szokás, hogy péntek este meló után a céges keménymaggal beülünk valahova, oda szokott jönni.
tegnap 15:34
6/15 anonim válasza:
Hm, ha mindjárt azzal jött, hogy ilyen nőre vágyott mindig akkor a legolcsóbb dumát adta be neked szex miatt. Feküdj le vele ha akarsz, de lehet ki leszel pletykálva, lehet nem lesz nagy szám, vagy belezúgsz ő meg elhajt aztán neked lesz égő munkahelyen.
7/15 anonim válasza:
Nektek itt minden olcsó duma :D Meg se lepődök, hogy ez a komment jön a gyk-s "közösségtől".
8/15 anonim válasza:
2 hónap után igenis az egyik legolcsóbb és legátláthatóbb szöveg amit mondhatott. Különösen amiatt, hogy mégcsak randira se hívta el bár nagyon jó kapcsolatot ápolnak, bár annyira oda van érte. A kérdező dönt. De az biztos, hogy komolyan nem veszi őt, max szexre.
10/15 anonim válasza:
Te mit tegyél? Semmit. Majd ha szeretne valamit és finoman kér valamit, majd akkor ráérsz dönteni, hogy mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!