Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatársammal nagyon egymásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársammal nagyon egymásra hanglódtunk, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 dologban voltam eddig biztos: nem akarok nagy korkülönbségű (10 évnél több) kapcsolatot, valamint olyan pasit sem, aki ugyanazon a területen dolgozik, mint én. 2 hónapja van egy új munkatársam, első perctől bejön, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, sok helyes pasi van máshol is. Mindenkivel nagyon közvetlen vagyok, a pasikkal sokszor szívjuk egymás vérét, hülyéskedünk. Tudják, hogy nem vagyok Miss hárpia, velem simán meg lehet ezeket tenni, poénnak fogom fel. Az említett új munkatársammal is sokszor hülyéskedtünk, néha-néha együtt ebédeltünk. Múlt héten viszont közösen el kellett menjünk együtt az anyacéghez, ami kocsival kb. 3 órás út. Az egész utat végigdumáltuk, komoly témákról is beszélgettünk, most nem csak a bolondozás ment. Ekkor döbbentem rá, hogy mennyire hasonlóan látunk szinte mindent. Hazafele bevallotta, hogy mindig is ilyen nőről álmodott, mint én, ami nekem iszonyúan hizelgő volt.Szívem szerint azonnal lesmároltam volna, de erre természetesen nem került sor, vannak elveim. Semmilyen céges policy nem tiltja a munkatársak közötti kapcsolatot, de engem zavarna, pontosabban kizökkentene a munkából. Imádom a jelenlegi munkahelyem, a béremmmel elégedett vagyok, a kollégáim is extra jófejek, szóval váltani nem akarok, de azon sem jó kattogni, hogy milyen lenne vele csókolózni, szexelni.
nov. 6. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Itt GyK-n sok az ösztönlény.

Elárulok egy "titkot": nem mindenki csak a "lyukra" megy.

nov. 6. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek azzal, hogy párkapcsolatot hiába szeretnél tőle. Minden egyes pénteken összeültök, beszélgettek, már szóba lett hozva a sushis étterem és mégse történik semmi.

Igazából még a randi is kevés, de legalább mégis előbbre jutnátok.

De, hogy csak a szája jár ez így egy nagy nulla.

nov. 6. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes mérlegelni, mennyire közeli kollégáról van szó. Ha teszem azt összejöttök és szakítanátok/összevesznétek, az mennyire lenne kellemetlen. Ha nem túl közvetlen kolléga és el tudod kerülni és tényleg nem tiltja a céges policy, akkor mérsékeltebb a veszteni valód.

Ha közeli kolléga és kedvezőtlen kimenetel esetén nem tudnátok elkerülni egymást, akkor rizikósabb.

Aztán ott van az is, hogy az oké, hogy neked szimpatikus, és el tudnád képzelni, hogy összejöjj vele, de vajon a mésik fél is össze akarna jönni? Mert ha ő nem akarna, akkor nincs min gondolkozni.

Én ezeket mérlegelném.

És egy pasi kedvéért biztos nem kockáztatnék egy olyan pozit, amiben szeretek is dolgoni, jófejek a kollégák, biztos megélhetést biztosít...

nov. 6. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Kizàrólag akkor ajànlom neked, hogy vàgj bele,ha tényleg elég erős vagy lelkileg elviselni egy esetleges kudarcot és annak következményeit.

Nyilván nem ezt kívánom neked és nem feltétlenül rossz ez kezdetnek, viszont vannak itt olyan opciók,mint első szex utàn tipródàs,érzelmi hintàztatàs,majd faképnél hagyàs.

Ezek fényében igazából te is léphetsz felé egy finomat mondjuk talàlkozót felajànlva,bàr szerencsésebb kivàrni,míg ő cselekszik.Hiszen aki lépni béna, àltalàban màsban is...itt pasikra gondolok természetesen.

nov. 6. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Ő a férfi. Hívjon randira, ha a kar valamit. Én nem állnék ellent... jól hangzik ez az alaphelyzet, még a céges dolog ellenére is.
nov. 6. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!