Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így egyedüli lányként elmennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így egyedüli lányként elmennétek?

Figyelt kérdés

1 éve kavarunk egy nálam 23 évvel idősebb pasival. Tudom ki mit gondol, nem a pémz miatt, mert az nekem is van, hanem egyszerűen erős közöttünk a kémia és egyetértés. Így jól érezzük megunkat amíg nem jön egy komoly kapcsolat.

Ő most szervez egy bulit a haverjaival , ők is vele egyidősek. Elvileg csak ők pasik lesznek, de hívott hogy menjek én is, a pasik is várják hogy megismerhessenek.

Nekem ez picit fura, arra gondoltam elhívnám 1-2 barátnőm az egyetemről de nem tudom mit szólnának, mert senki se tud az idősebb pasiról.

Nem tudom, ti mit gondoltok erről, nem lenne fura így egyedüli lányként elmenni bulizni több 40-50 közötti pasival?:/ Meg egyáltalán minek akar egy csapat középkorú pasi megismerni engem? Hiszen ugse ez nem is egy komoly kapcsolat.

És az nem lenne fura ha barátnőimet is hívnám? Mármint hogy mit szólnának..

23L

nov. 23. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha 7 évvel lenne idősebb, akkor is kérdéses lenne a dolog számodra és megkérdezéd itt?
nov. 24. 12:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ő most szervez egy bulit a haverjaival" - Érezzék jól magukat.

A legjobb barátját mutassa be neked, és nem téged a haveroknak. Nem vagy te kirakati baba, akit mutogatni kell, de menj oda.

nov. 24. 12:25
 23/25 anonim ***** válasza:
jav - de TE menj oda.
nov. 24. 12:27
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

"De mi az hogy bedob a közösbe?

Ezeknek családjuk,feleségük van otthon."

Mondd, hogy kamu ez az egész, nem lehetsz ennyire ostoba...

nov. 24. 13:16
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

#6 te meg csóró vagy és tuti vmi nyomorék hülyegyerek.

Kérdező én amúgy nem mennék el. Én elhiszem hogy csak bemutatna, meg egy "buli" nem biztos hogy egy lefosott szorakozohelyet jelent. En azert nem mennek mert nem lenne tarsasagom rajta kivul, o meg ugyis haverozna. Kanbulizzon, aztan utana bemutathat par haverjanak. Vagy esetleg csak bekoszonsz, megiszol veluk egy pohar vmit es utana lepsz, megismerted a sracokat, ennyi.

nov. 26. 15:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!