Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi elmegy egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elmegy egy nővel a plázába nézegetni, akinek felcsillan a szeme egy cipőre, majd a férfi megveszi azt neki, az nem apukás feeling egy kicsit?

Figyelt kérdés
Szerintem tök jó dolog ez, de valahogy ilyen szülő-gyerek kapcsolat jut eszembe.
ma 12:28
1 2 3 4
 1/34 Fragments of Fantasy ***** válasza:
89%
Nekem inkább "támogatói" kapcsolat jut eszembe, ha nem vagytok egy pár.
ma 12:29
 2/34 A kérdező kommentje:
Nem, a példámban nem erről van szó. Léci ne magyarázzatok bele ilyen pénzközpontú kapcsolatot.
ma 12:31
 3/34 A kérdező kommentje:
Egy parról van amúgy szó.
ma 12:32
 4/34 anonim ***** válasza:
79%
Szép gesztus. Sajnos nekem nem volt részem ilyenben. Mindig pénztelen vagy szükmarkú pasikat fogtam ki.
ma 12:37
 5/34 anonim ***** válasza:
78%

Nekem egy jó párkapcsolat jut róla eszembe.

Férfi vagyok. A párom egyáltalán nem várja el, nekem pedig nagyon is igényem van rá, hogy meglepjem őt, akár ilyen formában.

Mindkettőnk hozzáállása miatt működik.

Ha mindez számára elvárás lenne az már más helyzet.

ma 12:40
 6/34 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

"Ha egy férfi elmegy egy nővel"

Ebből nem fogom kitalálni, hogy ők egy pár.

Azzal szerintem nincs semmi baj. Alap, hogy veszünk a másiknak dolgokat egy kapcsolatban. Mi ezzel a gond?

ma 12:41
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is vettem a fiúmnak jó minőségű cipőt amikor nekem tellett rá, neki meg nem.

Nem éreztem magam közben a mamijának, főleg hogy egykorúak voltunk.

ma 12:44
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy párról van szó? Akkor ezzel szerintem semmi gond nincs. Mi is megveszünk egymásnak dolgokat, néha nem azonnal, hanem utólag meglepjük a másikat. Nem látok ebben gyerek-szülő kapcsolatot.
ma 12:55
 9/34 anonim ***** válasza:

Szerintem ez természetes, nincs ebben semmi apukás.

Gondolom ha a nő főz valamit, az nem anyukás, ugye?

ma 13:01
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Komoly párkapcsolatban ahol közös jövő a cél, vagyonközösséget fogtok alkotni, ahol teljesen mindegy ki keresi a pénzt.

Házasság előtt is mindig megleptem a párom születésnapra avagy egyéb alkalomra, viszont ő is engem. Miért lenne ez attól apás? Miért nem anyás, hiszen gyerekként ő is biztosan vett neked ezt azt.

ma 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!