Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizettetek már a párotoknak szexért kapcsolaton belül a feeling kedvéért?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 10:28
1/17 anonim válasza:
Nem. Eddig csak idegen lanynak fizettem.
2/17 anonim válasza:
Milyen "feeling"? Hogy lenézem és megalázom a társam? Nem. Ilyen "feeling"-re nincs szükségünk.
3/17 anonim válasza:
Sosem alaznam meg ennyire! Vagy milyen "feeling"-re gondolsz?
4/17 anonim válasza:
Kapcsolatban nem fizetnék. Kapcsolaton kívül lehet... :)
5/17 Noblesse Oblige válasza:
Hát ha konkrétan a kéjhölgy feelingre gondolsz, akkor pénz nem cserélt gazdát, de a beszélgetés az ezen a vonalon haladt. (szerepjáték)
7/17 anonim válasza:
Egyszer volt, hogy pénzt adtam a lánynak, erre ő még rátett egy kétezrest és visszaadta...
Sírtam a zuhany alatt!
8/17 anonim válasza:
Igen. Egyszer egyik exem Gazdálkodj okosan-os játékpénzt csúsztatott a nadrágomba, miközben otthon tanultam egy táncos koreográfiámat. :D
Igazi pénzzel ez már teljesen másként jött volna le.
9/17 anonim válasza:
Megis kinek hianyzik az a feeling hogy valaki szerelem nelkul penzert engedje magad megdugatni ugy hogy kozben taszitonak es szanalmasnak gondol?
10/17 anonim válasza:
Ilyen baromságok is csak azoknak jut eszébe, akiknek nincs jobb dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!