Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtehetem, hogy lekapcsolom az internetet, ha a barátnőm a kapcsolaton belül a netre menekül és nem hajlandó együtt működni semmiben?
Például kint hagy dolgokat a kertben szétrohadni. Most kivitte a sátrat mert jajj ő nem alszik velem együtt mert gonosz g..cci vagyok aki ugráltatja, kiviszi a sátrat, aztán ott hagyja a fenébe. A kutya lassan elkezdi szétszedni.
nem volt olcsó az a sátor.
a medence hasonló sorsra jutott.
tegnap veszekedtünk, kivert a kezemből egy bögre kakaót, de nem mosta fel, ma reggel sem mosta fel. tőlem várja, hogy megcsináljam.
És bejön, elkezd itt nekem hegyi beszédet mondani, hogy én mennyire megváltoztam, hogy ilyen vagyok vele (hogy nem csinálok meg helyette már semmit) és átmegy az anyja házába netezni.
Persze le tudom kapcsolni a routerüket....
Inkább szakíts.. Most mit akarsz csinálni? Idomítani, mint egy kutyát?
Nem az internettel van a baj, hanem a kapcsolatotokkal...
Megteheted,de majd keres rá megoldást,hogy netezhessen tovább valaki másnál.
Szerintem függő lett,nem biztos,hogy veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!