Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtehetem, hogy lekapcsolom az internetet, ha a barátnőm a kapcsolaton belül a netre menekül és nem hajlandó együtt működni semmiben?
Hát a szülei internetét nem kapcsolhatod le az más ha a sajátotok lenne. Kicsit lusta és nem törődöm nem? Ha annyira drága volt a sátor és a medence legalább te raknád el nem azért mert nem ő csinálja meg, hanem mert ne menjen tönkre. Kutyával is foglalkozhatnál te is. Az meg hogy a mocskot dacból se takarítod fel hanem elnézed érthetetlen.. Nettfüggő lett ez itt tény és látszik is. Ha nem szólsz neki, hogy ez így gond és te nem viseled el akkor az a te bajod. Próbáld programmal lekötni vagy bújjatok össze filmet nézni hátha az segít.
#1 voltam
"csak azt, hogy elkezdje a háztartást működtetni, mert amíg nem kezdi el én addig itt egy szalmaszálat nem teszek keresztbe"
Na, ha egyikőtök sem csinál semmit, amíg a másik el nem kezdi, akkor még jövő karácsonykor is ott fogtok ülni ölbe tett kézzel.
A módszered nem fog eredményre vezetni. Se az, ha lekapcsolod a netet, sem az, ha addig vársz, amíg magától nem csinálja meg a dolgokat.
Egy út van: leülsz és megpróbálsz vele emberi hangnemben beszélni. Ha ez sem vezet sehová, akkor meg javaslom, hogy keress értelmesebb nőt.
Furát fogok írni! A legfontosabb kérdés, hogy szereted e, ha igen, akkor ne a netet kapcsold le, mert abból csak újabb balhé lesz!
Érd el, hogy a valóság vonzóbb legyen, mint a net!
Vegyél neki virágot, mond neki, hogy szereted és minden nap kérdezd meg tőle, minek örülne, ha megcsinálnád és csináld meg. Egy ideig gyanakvó lesz és lehet veszekedni is fog, de te legyél kitartó... tuti tetszik majd neki, hogy ezt csinálod, innen két eset van vagy ki akarja használni (akkor ugye szakítanod kell) vagy észbe kap és Ő is nekilát, hogy örömet szerezzen neked!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!