Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így egyedüli lányként elmennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így egyedüli lányként elmennétek?

Figyelt kérdés

1 éve kavarunk egy nálam 23 évvel idősebb pasival. Tudom ki mit gondol, nem a pémz miatt, mert az nekem is van, hanem egyszerűen erős közöttünk a kémia és egyetértés. Így jól érezzük megunkat amíg nem jön egy komoly kapcsolat.

Ő most szervez egy bulit a haverjaival , ők is vele egyidősek. Elvileg csak ők pasik lesznek, de hívott hogy menjek én is, a pasik is várják hogy megismerhessenek.

Nekem ez picit fura, arra gondoltam elhívnám 1-2 barátnőm az egyetemről de nem tudom mit szólnának, mert senki se tud az idősebb pasiról.

Nem tudom, ti mit gondoltok erről, nem lenne fura így egyedüli lányként elmenni bulizni több 40-50 közötti pasival?:/ Meg egyáltalán minek akar egy csapat középkorú pasi megismerni engem? Hiszen ugse ez nem is egy komoly kapcsolat.

És az nem lenne fura ha barátnőimet is hívnám? Mármint hogy mit szólnának..

23L

nov. 23. 19:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

De mi az hogy bedob a közösbe?

Ezeknek családjuk,feleségük van otthon.

nov. 23. 20:54
 12/25 anonim ***** válasza:
43%

És? Akkor nem áll fel a faszuk máshol?

Megvan, hogy miért kellettél neki. Buta vagy, mint a tök.

nov. 23. 20:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen buli lesz, mit tudsz róla?
nov. 23. 21:02
 14/25 A kérdező kommentje:
Elmegyünk egy szórakozóhelyre, nem házibuli.
nov. 23. 21:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ő hencegne a többi faszinak,ők meg csorgatnàk a nyàlukat...

Nyilván nem az lenne a téma, hogy figyeljetek,itt a kis barinőm,akit szeretnèk eljegyezni Karira, hanem itt ez a kis dögös,naiv tyúk, nagyon odaadó!Aki kapja,marja.

nov. 23. 21:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék el.

33N

nov. 23. 22:46
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Menne a halál. Az még oké, hogy egy adott (korához képest jól karbantartott) bácsiban megfog az öreguras sármja, és szexelgetünk. De egy rakat random bácsival már biztos nem akarnék együtt bulizni. (Belegondolva igazából semmilyen összeszokott kan csapattal sem.)

Nyilván villogni akar a fiatal csajával, mi másért hívna? Gondolhatod hogy nem sok közös témád lesz az urakkal. Bár nekem az is fura hogy a rakat papa elmegy bulizni. A férfiak nem szoktak csak úgy bulizni járni, pláne ebben a korban. Nyilván unják szerencsétlen feleségeiket és reménykednek valami kalandban. Egy szexuálisan rendszeresen kielégített hetero férfinek viszonylag ritkán jut eszebe, hogy de táncolna már egyet szar zenére valami túlárazott helyen. Ilyet csak a pin@ért csinálnak.

nov. 24. 00:26
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Minek akar téged hívni? Ha a többi is vinné a feleségét akkor még oké lenne. Teljesen más lenne a hangulat. Na de így..

Szerintem úgy vannak vele hogy bepiálsz és jól megdugnak majd. Szórakoznak rajtad.

Mi másért hívnának egyedüli nőként?

Gondolom nem sok közös témád lenne a többi pasival. Ez olyan, mintha valaki egy kisbabát vinne egy italozós bulizós gyerekmentes estére. Elbaxxa a hangulatot, nem tudnak a többiek kibontakozni a baba miatt. Csak zavaró tényező lenne, nem illik oda.

Tuti valami hátsó szándéka van, vagy szerinted tényleg csak ennyire hülye lenne és elbaxxa az estét a többieknek a te invitálásoddal?

A barátnőidet elhívod? jó ötlet, kis kerítőnő. Jusson mindenkinek fiatal punci! Ha normálisak a barnőid, ilyen felvetés után szóba nem állnának veled. Ki akar 50es ismeretlen vén faszokkal bulizni? Jól megerőszakolnák őket. Az tuti.

nov. 24. 07:13
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Eszem ágában nem lenne elmenni egyedüli nőként egy csapat férfihoz úgy, hogy abból csupán az egyiket ismerem.

Hogyne. Te se légy ostoba.

nov. 24. 08:14
 20/25 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy meg az megvan, hogy létezik partidrog a világon? Beleteszi a "kedves férfi", akivel kavargatsz, aztán azt sem tudod, mi történik veled, csak másnap érzed, hogy mindened nagyon fáj.

Ja, hogy az összes létező helyen megerőszakoltak? Hát... csak akkor már késő bánat.

Nagyon naiv és buta vagy, hogy attól, mert családjuk van azt hiszed, hűségesek is. Hogyne.

nov. 24. 08:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!