Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire komoly gond, ha valakinek (nekem) 20 évnyi házasság után ilyen álma van?

Figyelt kérdés

Inkább lelki okokra gondolok, bár az álom testiségben manifesztálódott.

.

Reggel arra ébredtem, hogy vad és erős testi vágy él bennem, aminek oka az álmom volt.

Minden álomnak van előzménye, amit nem szerepel magában az álomban, de ettől függetlenül csak úgy tudja ezeket az ember.

Az én esetemben ezek az alapok a következők voltak:

Valami nyaraláson megismerkedtünk egy jóképű kedves sráccal. Mindenféle jó közös programokat csináltunk együtt hármasban. Én jókat teniszeztem és filozofálgattam vele, és a feleségem is kedvelte a társaságát, a feleségem és a srác jókat sétálgattak kettesben is.

.

Aztán jött a konkrét álom:

A hálószobánkban feküdtünk a feleségemmel az ágybam, amikor bejött a srác... merőn nézte a feleségemet, majd elővette a férfiasságát, és állva húzogatni kezdte.

Szép és nagy szerszáma volt.

Ekkor félve a feleségemre néztem, és láttam, hogy Ő félig felült, a térdétfelhúzta és a combjait kissé széttárva ő is kényeztette magát, miközbe áthatóan és vágyakozva a srácot nézte.

Ekkor én is elővettem és húzugatni kezdttem magamnak, majd így szóltam a feleségemnek:

- Ha szeretnéd, akkor én szeretném, hogy szeretkezzetek.....

És itt felébredtem... :)

jan. 24. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik rémálomnak, akkor miért lenne komoly gond? Amúgy ha bizseregsz attól, hogy a gyakorira konkrét erotikus mesét írsz ki, akár könyvet is írhatnál. Talán lenne rá kereslet. Régen voltak ilyen Romana meg eszemf.szom füzetecskék, te majd bevezeted újra.
jan. 24. 11:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, és örömmel beszélgetnék e témával kapcsolatban :)
jan. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!