Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratsag extrákkal után kapcsolat ha megszegte az egyezséget?
Baratsag extrakkalba voltam ahok megegyeztünk mással nem kezd egyikőnk sem. Még is a hátam mögött a kolléganőjével viszonya lett.
Most kapcsolatot szeretne velem. Mondvan nem jartunk igy a kolleganovek a viszony nem megcsalas. Nem volt szép de akkor sem olyan. Ti belemernetek menni ilyen multal egy kapcsolatba vele?(meg mindig egyutt dolgoznak a csajjal)
Ez már titeket minősít, hogy barátság extrákkal kapcsolattal hazudtok egymásnak és magatoknak.
Nem csoda, hogy ebből a végén sértődés lett.
Nem.
Ha valamit megbeszélünk legyen úgy...amennyiben nem úgy van nem megbízható.
N 32
Nalam nem letezik ilyen. Valaki vagy barat es nincs szex, vagy ha szex van, akkor nem barat.
Ez a label-ellenesseg, hogy ha nem mondjuk ki, akkor nem is kell annak megfeleoen viselkedni es felelosseget vallalni egy hihetetlen karos dolog.
Az embert nem szokta becsapni a barátja…
Ez a pasi nem a barátod, hanem a szexpartnered. Amina gond ezzel, hogy nehéz így bízni valakiben, hogy nem tartja be a közös egyezséget…. Nekem is volt ilyenben részem szeretőként, de az elején jeleztem, hogy nem vagyok átjáróház, tehát a feleség marad, de ha más nőt is megteszel, akkor vége. A barátnőmmel kezdett ki az orrom előtt…. Amihez nem kicsi gátlástalanság és pofátlanság kell. Úgyhogy nekem soha többet nem kellett… pedig próbálkozott utána is.
Az ilyen ember nem baràt alapvetően sem, ha képes hàtba szúrni,ezen kívül akivel akár egy csók is történik,az màr eleve nem baràt kategória.
Nàlam ez egyértelműen nem lenne.Egy nagy,kövér nem!...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!