Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik megoldással zárjam le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megoldással zárjam le ezt a barátság extrákkal dolgot?

Figyelt kérdés

1.Ghostingolok. Nem reagálok ha keres meg semmire.

2.Sose érek rá

3.Megirom neki h hagyjuk abba

4. Megmondom személyesen h ez volt az utolsó h találkoztunk

3as 4es verzióval csak annyi a bajom h megkérdezi miért. És igazából én se tudom az okát

nov. 3. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
A 4-es a legkorrektebb, de a 3-as is elfogadható.
nov. 3. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

4.

Nem kell ok. Szeretnél továbblépni. Ennyi nem elég?

nov. 3. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Hogy te mit csinálsz, az egy dolog.

De én ghostingolnám. Aki nem kell, arra nem szánok időt. A felesleges emberek zavarnak.

nov. 3. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Benne van az, hogy barátság, tehát elvileg közel álltok egymáshoz, mindent meg tudtok beszélni. Ha barátok vagytok, akkor elvileg tisztelitek is egymást. Szóval szerintem a 4., vagy legfeljebb a 3. verzió a korrekt. Ha beszélgettek a dologról, akkor lehet, hogy az is tisztázódik benned, hogy miért akartál így dönteni, és még az is lehet, hogy megoldást is fogtok tudni találni a dologra.
nov. 3. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátság extrákkal kapcsolatot szerintem nem kell túlmagyaráznod, egyszerűen csak elmondod, hogy te már az extra részre nem tartasz igényt. De szerintem mindenképp mondd el, a ghosting az egyik legéretlenebb megoldás.
nov. 3. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
4
nov. 3. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a kérdést. Egy barátság extrákkal kapcsolatban a barátság azt jelenti az én olvasatomban, hogy a szexen túlmenően is fontosak vagytok egymásnak legalább egy jó haveri szinten.

Na most ha ezt meg akarom tartani, akkor nem értem, milyen más lehetőség van, mint az, hogy leülök és megbeszélem vele őszintén.

Ha meg egyáltalán felmerül annak a lehetősége, hogy szó nélkül eltűnsz, akkor azért nehéz elhinnem, hogy bármennyire is kapcsolódtatok egymáshoz a szexen kívül.

A miért kérdésre pedig: nem szeretném tovább csinálni.

nov. 3. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
3
nov. 4. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!