Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám újra felkelteni az érdeklődését?
2 éve ismertem meg a lányt, másfél évig nagyon jókat beszélgettünk, éjjel kettőig cseteltünk, mindig keresett, találkoztunk sokszor, olyan jó volt. Nagyon elcsesztem, hogy gyáva voltam tavábblépni a kapcsolat felé ebben az időben. Az utóbbi félévben egyre jobban elmaradtak a "jóéjt" üzenetek, meg néha 1-1 hét teljesen kimaradt. Nekem elegem lett, hogy ilyen elérhetetlen lett és ezért nyáron nem kerestem, majd keres ő, ha szeretne. Jó ritkán is beszéltünk, egy hónap is kimaradt. Nekem rettentően hiányzott és hiányzik. Múlt héten találkoztunk, meséltünk a nyaralásainkról. Utána elmondtam, hogy örülök neki és nagyon hiányzott és ő is mondta, hogy örül nekem és szerinte is jó lenne többször beszélni. Pár napig beszélgettünk, de egy napja megint nem válaszol. Az a baj, hogy nagyon szeretem, az a 1,5 év nagyon jó volt és nem akarom elveszíteni. Mit tehetnék, hogy építsem fel újra az érdeklődést? Lehet ebből még valaha kapcsolat meg szerelem?
23 F
Ez a vonat már elment. Sokkal hamarabb egyértelművé kellett volna tenned, hogy tetszik neked és többet akarsz.
Most már csak haverként tekint rád. Elkönyvelte, hogy nem tetszik neked, hiszen nem hívtad randira. Ráadásul eleinte ő is aktívan keresett, kvázi nyomult rád. Utána meg arra vársz, hogy majd ő keres, ha akar, te aztán ugyan nem...
Ebből minden nő azt a következtetést fogja levonni, hogy az adott pasinak nem kell, nem találja vonzónak.
Baromi sokat várt rád így is. Szerintem most már ne húzd az idejét. Egyszerűen írj neki, hívd fel, mondd meg, hogy nagyon tetszik, te egy ideje többet érzel, mint barátság, és szeretnéd, ha eljönne veled egy randira. Ha rohadt nagy szerencséd van, akkor nem mond azonnal nemet. De ebben az esetben egy romantikus, igazán tartalmas randi az egyetlen esélyed. A sétálgatás nem lesz elég és a sablonos éttermezés sem. Ráadásul mindenképp alakítsd úgy, hogy legalább egy csók legyen a végén.
Persze esélyesebb, hogy azt fogja gondolni a csaj, hogy eddig talonban volt, most meg jobb híján jó lenne, amíg szebb nem jön.
Vagy az is lehet, hogy neki már van valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!