Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi üthetett a srácba?
Vagy talán nem csak a főnököm hanem a barátom is? Ha éppenséggel nincs munka szerencsére nem vagyunk kizsigerelve, szóval nem olyan nagy szám, ha beszélgetünk is. Emberek vagyunk, nem robotok:)
És nem akarok kapcsolatot vele, tudom hogy van barátnője. De attól még úgy éreztem összebarátkoztunk.
Nyilván az elején fel akart szedni.
Aztán átgondolta, hogy nem ér annyit az egész hogy emiatt veszélyeztesse a meglévő kapcsolatát.
Ilyen esetben a legjobb ha érzelmileg elzárkózik tőled.
Ha ez nem sikerül, munkahely váltás még ami szóba jöhet.
Fogalmam sincs mi üthetett belé, viszont egy általános jótanácsom van hozzád és minden csajszihoz, beleértve a sokkal fiatalabb önmagamat:
Minden alkalom és minden személy, akinél valakinek nem tudom egyértelműen olvasni a viselkedését, félreérthető jeleket ad, egyszer így viselkedik, másszor úgy, azon kell gondolkodnom hogy ezzel vajon mire akart utalni és összességében bizonytalan helyzetben tart, azt nagy ívben el kell kerülni. Sosem lesz jó vége, akár barát, akár szerelem mindig csalódást okoznak. Aki egyértelmű, kedves, nem jászmázik és jól érzed magad vele anélkül, hogy feszengve azon gondolkodnál, hogy most mit tettél jól vagy rosszul, na azok lesznek a jó emberek az életedben.
Nem a barátod volt ezt értsd meg.
Szerinted hány férfi akar nő barátot magának?....
Kérdező, ezt is irtad:
"Pár napja viszont eléggé barátzónába tett"
szóval maradjunk abban hogy hiába tudod a többieket hülyíteni átlátok rajtad!
igazából te vagy az aki rá akart hajtani vagy ráhajtott a srácra hiába adtad itt az ártatlant
#9 ugyanezt akartam írni
Ha én "nem akarok semmit" valakitől, akkor még örülök is, hogy ignorál, kérdést meg végképp nem írok ki erről.
A srác nem téged választott, savanyú a szőlő. Még csak beszélgetni sem akar veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!