Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gáz beszélni egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz beszélni egyes ffiaknak a saját dolgaikról?

Figyelt kérdés

Egyik pasi ismerősöm, idézem:

"Megint én voltam a hülye, hogy a szükségesnél többet osztottam meg magamról"

Ilyet korábban csak hallásból tapasztaltam, nekem mind női mint ffi barátaim egész hamar nyitnak felém.

Valami félreértéses vita volt az előzmény, nem is ez a lényeg, nem arról van szó, hogy bármi információt szétosztottam volna.

Illetve ha ennyire kényelmetlen ez egyeseknek, akkor miért nem olyanokkal társalognak, akikben megbíznak?

Nincs köztünk semmi, de ebbe a kategóriába akartam tenni.

dec. 5. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Az oszinteseg nem mindig elony, ha en pl az mondom hogy egy negativ ember vagyok, az igaz de masoknak ilyeszto lehet.
dec. 5. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Ez 90%ban csak sima éretlenség. Az éretlen emberek többek között ilyen infantilis szövegekkel önsajnáltatnak.

Persze van amikor tudatos manipuláció is lehet. Amikor az illető pontosan tudja hogy valami hülyeséget csinált/mondott, akkor bedob egy áldozat kártyát.

dec. 5. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Mert a férfiak le vannak nézve a társadalom által (nőkre és férfiakra érvényes) bzinak, gyengének ha sír, elmondja az érzéseit...
dec. 5. 16:44
 4/5 he84 ***** válasza:
Egyetértek veled kérdező, én is jobban szeretem, ha a férfi mer sírni és ha felvállalja az érzéseit. Pont hogy ettől erősebb és nem gyengébb. Ráadásul ha valaki gyakran elnyomja az érzéseit és nem mer sírni, annak nagyobb eséllyel lesznek egészségügyi bajai és évekkel hamarabb is meghalhat.
dec. 5. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
27%

Ne szólj szám, nem fáj fejem. Én eléggé figyeltem rá mindig is, de még így is van, hogy megszívom.

F

dec. 6. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!