Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők ismerkedésnél, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők ismerkedésnél, az mennyire hátrány, ha az másik fél egy lakókocsiban lakik saját telken?

Figyelt kérdés

Helyzet ideiglenes(remélhetőleg), albérletbe nem akart költözni, lakást/házat nem tudott venni, ezért vett egy telket(ahol később építkezni szeretne), arra egy forgalomból kivont lakókocsit vásárolt, amit téliesített víz villany van.

Szüleinél a környezet eléggé toxikus volt számára, meg közel 30hoz már nem akart otthon lakni, így lejjebb adta az egzisztenciális dolgot, de cserébe nem mérgező közegbe megy haza.(ami számára legfontosabb) Főállás mellett, van egy vállalkozása is, amibe több irányban is tevékenykedik.(

Minden erejével azon van, hogy szakmai téren fejlődjön, és segítség(hitel, szülői támogatás) nélkül jelenlegi egzisztenciális helyzetét jobbá tegye.

okt. 29. 15:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem megyek a lakásomból sehova, szóval off.
okt. 29. 15:47
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Huhh... hát én nem laknék ott, de mondjuk nekem van kertes házam.

Szerintem kérném, hogy költözzön hozzám, és megbeszélnénk mit és hogyan akar a telekkel kezdeni, mert azért felhúzni egy komplett házat sem filléres mulatság.

Szóval nem zárnám ki ismerkedésből, kérdés, jutnánk-e dűlőre...

40/N

okt. 29. 15:49
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem telkem sincs, hozzádkoltozhetek, 3as?
okt. 29. 15:50
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha ez ideiglenes, igényes a környezet, és nekem nem kell odaköltöznöm, ill. Budapesten és nem olyan külkerületben lakik, ahova 1+ órát kellene utaznom tömegközlekedéssel, nekem OK.
okt. 29. 15:53
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

#3 Közben valakit töröltek, mert te vagy a 3-as, én meg #2-es, akinek gondolom szántad :-D

Nem tudom, a Kedvesem mennyire örülne ennek :-D

okt. 29. 16:09
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Gyakorlatilag ugyanaz, mint a 4-es. Ha nekem nem kell odaköktöznöm és közel van hozzám, valamint nem olyan területen, ahova biztos nem költöznék később se (ha együtt maradunk és marad a ház projekt), akkor nem zavarna.
okt. 29. 16:15
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel hol lakik más?
okt. 29. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
7, azt, aki hosszútávra tervez.
okt. 29. 16:33
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Redneck asszociációk történhetnek könnyen. Egyébként többnyire az a baj az ilyen lakókocsis megoldásokkal, hogy én ezt mindig zártkertes, pusztai, tanyasi közegben láttam eddig. Az meg azért a többségnek nagyon nem vonzó, sokszor még közművesítve sincs, max áram van. Meg por, földút, szeméthalmok, és finoman szólva is nagyon vegyes népek járnak arra.

Ezzel szemben ha a nő értelmes és toleráns, akkor figyelembe fogja venni pl a vállalkozásodat is, meg a szándékodat hogy javítani akarod a lakhatásod. Szóval nem feltétlen probléma, de eléggé egyénfüggő ez az egész.

okt. 29. 16:47
 10/17 anonim ***** válasza:

"(ahol később építkezni szeretne)"

Nekem ez nem tetszik. Feltételezem, tartós kapcsolatot keres, ez esetben idővel összeköltöznénk - de én nem megyek házba, ő meg ezek szerint azt tervezi.

Az, hogy ideiglenesen lakókocsiban él, nem zavarna.

okt. 29. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!