Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők ismerkedésnél, az mennyire hátrány, ha az másik fél egy lakókocsiban lakik saját telken?
Helyzet ideiglenes(remélhetőleg), albérletbe nem akart költözni, lakást/házat nem tudott venni, ezért vett egy telket(ahol később építkezni szeretne), arra egy forgalomból kivont lakókocsit vásárolt, amit téliesített víz villany van.
Szüleinél a környezet eléggé toxikus volt számára, meg közel 30hoz már nem akart otthon lakni, így lejjebb adta az egzisztenciális dolgot, de cserébe nem mérgező közegbe megy haza.(ami számára legfontosabb) Főállás mellett, van egy vállalkozása is, amibe több irányban is tevékenykedik.(
Minden erejével azon van, hogy szakmai téren fejlődjön, és segítség(hitel, szülői támogatás) nélkül jelenlegi egzisztenciális helyzetét jobbá tegye.
Ez nem zavarna, mert nálam lehet lenni, de ha minden nap a fogához szorítja a garast, annyira nem rendezett az anyagi helyzete, akkor azzal van bajom.
Szóval érdekelne, mi az a szakmai tér, mit akar fejlődni benne, eddig miért nem tette, vagy hogy csinálta eddig és most az életét. De egyébként ha most nagyon le van gatyásodva, akkor nekem nem túl felnőttes dolog, hogy inkább csajozni akar, mint hogy azzal törődne, hogy egyenesbe jöjjön, mert ugye azért egy nővel törődni is kellene, időt és energiát allokálni rá, ami két munka mellett nem tűnik túl kielégítő lehetőségnek... de ő azt hiszi, így is elég lesz egy nőnek egy kapcsolat?
Én imádnám ,minden vágyam egy saját lakókocsit vásárolni és abban élni .
Van ismerős akinek egy full extrás lakókocsija van ,némelyik panel lakás nem olyan komfortos mint az övé .
Ismertem olyat aki 7 éve lakott "ideiglenesen" a szüleinél 55 évesen.
Hát ez a lakókocsis egyel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!