Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy éve dolgozok egy munkahelyen.

Van egy lány velem egyidős,de pasija van.

Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.

Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.

Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.

Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.

Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)

Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.

Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.

Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.

Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.

Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.

dec. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
0%

"2 kolléga kapcsolata egyenértékű 2 kolléga kapcsolatával szerintem."

Oké, ezek szerint te neked NULLA képességed van az emberek közötti kapcsolatok megkülönböztetésére. Nem tudod őket kategorizálni, minősíteni. Fogalmad sincs az egészről.

Minek írsz ide? Te neked nem tanácsot kéne írni vagy ilyenek, hanem kérdezni, mert te ezeket nem érted. Miért van önbizalmad ebben a témában, ha te magad írod le, hogy fingod nincs arról mi a különbség ezek között?

dec. 7. 12:58
 62/65 anonim ***** válasza:
56%

Két puszi arcra az elég elterjedt mifelénk ajándék átadásakor. Amúgy én pont nem rajongok érte, de megszokott jelenség.

Azért írtam hogy a nő kollégàimmal IS ilyen kapcsolatban vagyok, hogy értsétek màr meg, nem mindenki akar dugni azzal akivel kedves.

dec. 7. 12:59
 63/65 anonim ***** válasza:

Hát, több fogalmam van mint azoknak akik szerint pár kedvesség egyenlő a viszonnyal, vagy dugással, vagy románccal, vagy nem is értem mit láttok bele. :D

dec. 7. 13:00
 64/65 anonim ***** válasza:

"Persze szàmotokra bármilyen emberi gesztus egyenlő valamilyen fondor merénylettel, bàrmilyen kedves, közvetlen, nyitott ember,aki netàn poénkodni mer vagy sütit kínálni,egy ordas nagy ribi vagy szoknyapecér, hiszen érdek nélkül nincs normál napi kontakt."

Mit merénylet? Milyen bármilyen emberi gesztus? Ismét torzítás... :D

Ez nem "bármilyen emberi gesztus", hanem egy nő közeledése egy férfi felé, egy olyan bánásmóddal, amit csak neki ad meg a munkahelyen.

Itt az a kérdés, a nő miért közeledik, mert a közeledése erősen félreérthető. Szerintem az, hogy megpuszilja a kérdezőt, CSAK NEKI ajándékot ad nagyobb értékben, az arra ad jelet, hogy a nő vonzódik hozzá. Én részemről ez már bőven az érzelmi megcsalás kategória.

Legalább egy-két nő van itt, akik ezt értik, látják. A férfiaknak meg ugye bőven egyértelmű a szituáció, csak pár nő szeretné itt bevédeni a nemét, hogy jaj ez semmi, és ez a pár nő meg konkrétan leírja, hogy képtelen megkülönböztetni a kollégák közötti viszonyt, vagy a nemek közötti viszonyt. Egy nő-nő kolléga viszony egyenlő egy férfi-nő kolléga viszonnyal egy teljesen más szituációban, és hogy egy ilyen különleges bánásmód amit a nő ad az nekik "egy átlagos kedves gesztus".

Tisztelet a nőknek akik OBJEKTÍV visszajelzést adtak a kérdezőnek, akik meg érzelmekből írnak, azoknak kívánom hogy egy nő puszilja szét a párjukat melóhelyen és sok - sok ajándékkal, dicsérettel jutalmazza a párjukat négyszemközt. Így a párjuk legalább kap egy kis emberi kedvességet. :)

dec. 7. 13:04
 65/65 anonim ***** válasza:

De mi a közeledés azon, hogy valaki kedvel valakit? Vagy te ennyire egyszerűen látod a világot, hogy ha egy nő meg egy férfi minimálisan is kedvelik egymást, az csakis szexuális vonzalom miatt lehet? :D

Évekig ültem kettesben egy szobában egy (kb velem egykorú, nem ronda) férfi kollégámmal, ment a poénkodás, volt hogy vettünk egymásnak ezt-azt, hát kapaszkodj meg, SOHA nem akart ennél többet egyikünk se a másiktól, egyszerűen csak jó fej kollégaként kezeltük egymást.

Ne akard kivetíteni mindenkire, hogy te ennél egyszerűbb vagy és csak a szex miatt tudsz jóban lenni valakivel.

(És akkor csodálkozunk, hogy sokan miért lesznek távolságtartók, hidegek, akár egyenesen bunkók másokkal. Ha kedves vagy valakivel, egyből mindent beleképzelnek páran…)

dec. 7. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!