Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy éve dolgozok egy munkahelyen.

Van egy lány velem egyidős,de pasija van.

Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.

Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.

Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.

Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.

Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)

Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.

Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.

Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.

Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.

Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.

dec. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
65%
Mármint mit miért? A leírt sztoriban semmi értelmezhetetlen nincs, csak kedves veled, valószínűleg kedvel (mint kollégát).
dec. 5. 10:31
 32/65 anonim ***** válasza:
57%

31

Ha ez így van, és ti mindenre ráhúzzátok a “csak kedves és nem jelent semmit” monológot, áruld már el nekem, hogy viselkedik egy nő, ha valaki tetszik neki??

Engem ez most már nagyon érdekel, mert veled együtt is sokan úgy gondolják, hogy teljesen ok ha egy nő idegen férfiakkal smúzolgat meg sütikét visz neki úgy, hogy kapcsolatban él.

De ha biztosan tudod h ez nem jelent semmit, akkor mik a jelek ha egy nőnek tetszik a férfi? Mert nyilván tudod ezt is. Szóval? Hogy mutatja ki egy nő ha tetszik neki valaki?

Ha ez a kérdés úgy lett volna kiírva, hogy “milyen jelei vannak ha tetszem egy nőnek?”, ti magatok írtátok volna, hogy ha kedves veled, mosolyog, keres, apróságot visz neked, stb.

Szóval tudom hogy anonim oldal, de hazudni máshova járjatok.

dec. 5. 11:52
 33/65 anonim ***** válasza:
37%

Miért "smúzolás" az, hogy beszélget és kedves? Te jó ég, én kb a fentiek szerint viselkedek az összes női kollégámmal is, akkor leszbikus vagyok, vagy mi? :D

(Eddig, ha valaki tetszett nekem, mármint pasi, romantikus-szexuális értelemben, akkor fizikai kontaktot keresek vele, illetve én nem ismerkednék soha munkahelyen ilyen céllal, de ha mégis ezt akarnám akkor felvetnék a "kiszemeltnek" munkahelyen kívüli programokat kettesben.)

dec. 5. 12:01
 34/65 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező adj valami támpontot még, mert csak azt ragadták ki hogy "beszélget és kedves".
dec. 5. 12:20
 35/65 anonim ***** válasza:
53%

De komolyan érdekelne, hogy a fent írtak miért számítanak smúzolásnak. Szerintem egy jó helyen így viselkednek a kollégák, mindegy ki milyen nemű. 🤷‍♀️

dec. 5. 12:30
 36/65 anonim ***** válasza:
55%

35

Oké, tehát szerinted rendben van, ha a pasid állandóan keresi egy lány kolléga társaságát, sütit visz neki, és azt mondja más lányokra hogy cuki 😀 oké

Mert ugye abban nincs semmi.

Annyira átlátszóak vagytok hogy az valami csúcs 😀

dec. 5. 14:06
 37/65 A kérdező kommentje:

Update1:

Ma kaptam tőle

( csak én, az összes kollégája közül) egy mikulás csomagot, tele édességgel.

Mellé két puszi arcra,boldog mikulást kívánva, mondván egy kis boldogság hormon( gondolom a csokira gondolva)

dec. 5. 15:18
 38/65 anonim ***** válasza:
48%
Azt fogják írni, hogy ez se jelent semmit. :D Teljesen hétköznapi egy kollegának adni a melóhelyen ajándékot.
dec. 5. 15:25
 39/65 anonim ***** válasza:
62%

Igen, szerintem rendben van ha valaki jóban van egy (vagy több) kollégájával. Mi ebben az "átlátszó"?

Mint írtam, én (N) is kb ilyen kapcsolatban vagyok több nő munkatársammal. Akkor mi valami titkos leszbiklub vagyunk, amiről még mi magunk se tudunk, vagy mi?

dec. 5. 15:48
 40/65 A kérdező kommentje:
Teljesen normális, átlagos dolog kb 5000 ft értékben csokit adni köztük Raffaello-t a másiknak.
dec. 5. 15:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!