Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy éve dolgozok egy munkahelyen.

Van egy lány velem egyidős,de pasija van.

Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.

Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.

Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.

Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.

Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)

Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.

Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.

Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.

Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.

Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.

dec. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
29%

17

Ti vagytok szörnyűek.

Kapcsolatban más férfiakkal smúzoltok, de a legszomorúbb ebben az egészben, ha ezt a kérdést egy nő tette volna fel, akkor habzó szájjal ugatnátok, hogy "úristen micsoda rohadék az olyan férfi, akinek barátnője van és mégis más nőknek kedveskedik, biztos csak meg akar dugni, undorító".

A képmutatás netovábbja.

Kíváncsi lennék ha kiderülne, hogy a pasid a munkahelyén teszi az agyát más nőknek amikor te nem vagy ott, akkor is ennyire teljesen normális dolognak tartanád, hogy egy kapcsolatban élő ember egy korabelivel smúzolgat nap mint nap a munkahelyen, és tulajdonképpen mindenre ráhúznád-e a "csak barát és kedves" jelzőt.

dec. 5. 05:42
 22/65 anonim ***** válasza:
66%

Tudod csak a különbség az, hogy egy férfi soha nem fog kedveskedni, ok nélkül adni bármit egy nőnek :) ha egy férfi nagyon kedves, mindig rád mosolyog, bemegy hozzád beszélgetni az általában meg akar dugni.

Egy nő ok nélkül is tud ilyet csinálni, ők nem csak dugásért kedvesek a másikhoz, míg a férfiak igen.

Szóval ha egy férfi viselkedik így, akkor igen, ő a barátnője háta mögött dugni akar mással.

Ha egy nő viselkedik így, az csak kedvesség.

Ez az, amit ti soha a büdös életben nem fogtok felfogni, mert nektek mindig van valami a háttérben.

dec. 5. 06:25
 23/65 anonim ***** válasza:
0%

2

Oh igen, ti vagytok az egyetlenek akik csak jókedvből smúzolgattok, nem is volt még olyan hogy egy nő félrekefélt.

Egy pszichoterápia rád férne, mert elég komoly kognitív torzításokkal éled az életed, ami csak azért problémás, mert te tényleg elhiszed azt amit leírsz.

dec. 5. 07:05
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

Tudod képes vagyok a világot kicsit rétegeltebben látni. :) mint mondjuk te.

Igen, a nők is félrekefélnek :) ó, de még mennyien! :)

Attól még az állításom igaz, amit a 22-es (és nem 2-es) válaszomban írtam.

dec. 5. 07:08
 25/65 anonim ***** válasza:
18%

"ezek szerint ti nem beszélgettek nőkkel, csak akkor, ha valamit akartok tőlük. Csak azzal vagytok kedvesek, segítőkészek, akiket meg akartok fektetni"

A nők is akkor beszélgetnek, ha akarnak valamit... Kibeszélni a dolgait, biztonságban érzi magát tőle, stb. az érzések vezérlik, nyilván kap valamit a sráctól, amit a srác nem lát.

"Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.

Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy."

Hát ha én csajom így viselkedne egy sráccal a melóhelyen, azért elbeszélgetnék vele. De nektek gondolom oké lenne, ha a párotok (már ha van) egy másik nőt dicsérgetne, hogy cuki, visz neki csak úgy sütiket, keresi őt folyton, átmegy hozzá. Leírva is egyértelmű az egész... Ha nektek ez oké, akkor csak én vagyok annyira monogám és védelmező, hogy figyelem, hogy akivel az életem összekötöttem az érzelmileg is hozzám vonzódik továbbra is. Ti nektek ez mindegy.

dec. 5. 07:17
 26/65 anonim ***** válasza:
33%

"Ha egy nő viselkedik így, az csak kedvesség."

Te nő vagy? Mert ahhoz képest nem ismered a női nemet kb. semennyire sem. A nőknek ugyanúgy mindig van céljuk, csak ezek nem logikus és tudatos célok, hanem érzelmes tudattalan célok. Talán ezért is nem érted a női nemet, mert nem ismered a saját tudattalan viselkedésedet sem, nem is látod, és nem is tudsz róla, hogy létezik.

"Tudod csak a különbség az, hogy egy férfi soha nem fog kedveskedni, ok nélkül adni bármit egy nőnek"

Ez egyébként brutálisan szexista felfogás, totál szélsőségesen látod. Attól, hogy te nem tudsz jó férfiakat választani, találni, és nem akarnak téged a jó férfiak, akik gondoskodóak, nem minden férfi rossz. :D

A nők 90%-a ugyanolyan, mint amit te érzékelsz a rossz férfiakból. De ettől még tudni való, hogy nem minden nő olyan.

dec. 5. 07:21
 27/65 anonim ***** válasza:
56%

"Meg kiderült, hogy a férfiak csak azokkal a nőkkel beszélgetnek, akiktől akarnak valamit, szóval ha ezek után hozzám szól egy férfi, arra kell gondoljak, hogy fel akar szedni?"

Ha egy férfi át jár hozzád, sütiket visz neked, mosolyog és nevet apróságokon és cukinak hív, akkor gyanakodhatsz rá hogy meg akar dugni, igen. :)

Amúgy attól, hogy van egy férfi, aki azzal a nővel beszélget, annak ad a figyelméből, akitől akar is valamit, atótl még nem minden férfi ilyen. Én is elütöttem az időt a női kollégáimmal, jól megvoltunk, tehát nem kell femcellé válni egyből. Van élet a gyakorin kívül.

"Szörnyűek vagytok..."

Te meg éretlen.

" Szóval ha ehy introvertált kollégámra mosolyogva köszönök rá (ahogy mindenki másra is, akit kedvelek), az már kezdeményezés?"

Nem? Ti hogyhogy nem értitek ezt a nagyon egyszerű szitucáiót?

Az, hogy köszönsz valakinek, az semmi. Miért veszed ki a kontextusból?

"Vagy ha viszek be valami kaját/sütit és őt is megkínálom, az is az? Jó tudni...😂"

Nem? :D

Ha ti tényleg így gondolkodtok, szerintem sok gondotok lehet a párkapcsolatok terén...

Teljesen más példát írsz le, mint ami a kérdezővel történik. Valami egyszerű, hétköznapi dolgot írsz le.

Ha te bejársz az irodájába EGY férfinek, csak neki, és mosolyogsz mindig, és cukinak hívod, sütit viszel neki, nevetsz apró mondatokon, akkor a férfi helyesen azt valószínűsíti, hogy te kezdeményezel.

De fura hogy ezt nektek tanítani kell.

dec. 5. 07:29
 28/65 anonim ***** válasza:
18%

24

Nem igaz az állításod, ugyanis te azt állítod,hogy ti nők kapcsolatban csak úgy smúzolgattok idegen férfiaknak és te szerinted ez teljesen természetes (azért erről kérdezd meg a párod is ha van, bár nem lennék meglepve ha nincs), míg ha egy férfi kedves, az bizonyára azt jelenti, hogy dugni akar.

Majd leírod, hogy te rétegekben látod a világot 😀

Kiscsillag, ezt úgy hívják hogy csőlátás, ezért javasoltam a pszichoterápiát, rád fér egy kis perspektíva tágítás, javadra válna.

dec. 5. 08:05
 29/65 anonim ***** válasza:
61%

Mindenki nyugodjon le, mosolyogva köszönni és sütivel megkínálni egy férfit abszolút nem felhívás keringőre. A férfiak persze ezek szerint annak gondolják, így mostantól tudom, hogy férfira nem mosolyoghatok, ha nem akarom megdugatni magam. Majd ezt még szóban megkérdezem a férfi ismerőseimtől is, hogy csak itt a gyakorin ilyen szűklátókörűek vagy hát azok kívül is...

Ja, meg poénokon se nevethetek, tényleg. Pedig én sokat nevetek, most már azt se lehet. Nem is tudtam, hogy a férfiak aszerint találnak viccesnek dolgokat, hogy nő vagy férfi mondja, ha nő, akkor meg akarják-e dugni. Ha igen, akkor nevetnek, ha nem, akkor nem. Kemény ez a férfi élet.

És igen, a nők képesek megcsalni a párjukat, de férfiak meg nem tudnak kedvesek lenni olyan nőkkel, akit nem dugnának meg. Hiszen ezt ecsetelitek már válaszok óta :D hogy még ne is mosolyogjunk rátok, ha nem akarunk szexet :)

dec. 5. 08:18
 30/65 anonim ***** válasza:
50%
lehet hozni ezt a jajcsakúgykedvesekvagyunk kártyát, de ez a nők 10%-ára igaz, főleg a mai elbunkósodott világban. a maradéknak ugyanúgy van hátsó gondolata mint egy férfinek, ez emberi tulajdonság. csak mondom hogy nem minden szivárvány és lepkefing. N
dec. 5. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!