Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy éve dolgozok egy munkahelyen.

Van egy lány velem egyidős,de pasija van.

Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.

Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.

Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.

Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.

Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)

Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.

Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.

Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.

Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.

Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.

dec. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk pl az. :D pont tegnap kaptam én is sütit az egyik kolléganőmtől, múlt héten én vettem csokit egy másiknak.

dec. 5. 15:54
 42/65 anonim ***** válasza:
40%

41

Jó sok eszed van, ha szerinted 2 nő kapcsolata az egyenértékű egy férfi-nő kapcsolatával 😀

Istenem, egyes emberek szatyorban élnek, és még a világba is kiabálják a baromságokat 😀

dec. 5. 16:02
 43/65 anonim ***** válasza:
60%

2 kolléga kapcsolata egyenértékű 2 kolléga kapcsolatával szerintem.

És nem én állítom, hogy ha valaki kedves a kollégával akkor egyből dugni akar, hanem te/ti. :D

dec. 5. 16:09
 44/65 anonim ***** válasza:
40%

43

Senki nem beszélt dugásról, te vagy az egyetlen aki szerint csak ez az opció létezik. Nem nézem vissza a hozzászólásokat, de rajtad kívül senki nem írt dugásról emlékezetem szerint.

Én elhiszem, hogy tőled sosem akartak többet, de azt meg kell értened, hogy vannak férfiak és nők is, akik a másik nem felé azért közelednek, mert meg akarják ismerni.

Az, hogy téged max mindenki csak megdugni akart, az nem a férfiakat minősíti, hanem téged. Valószínű egy kis önreflexiót alkalmazva rájönnél, hogy miért maximum csak ennyire vagy alkalmas egy férfinak.

Nem véletlen javasoltam számodra a pszichoterápiát, tényleg javadra válna.

dec. 5. 17:19
 45/65 anonim ***** válasza:
37%

Ha nincs szó dugásról, akkor végképp nem értem, mi a probléma azzal, ha valaki jó fej valakivel.

dec. 5. 17:29
 46/65 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem itt pàr ember nagyon el van tàjolva...

Tudom, manapság gàz érdek nélkül kedvesen viselkedni, ennek ellenére én például még azt is meglepem, akivel szétvàltak útjaink,mert bàr megbàntott,de bocsànatot kért és jóban vagyunk, mert szerintünk ez a normális.Ezen kívül kevés ember van,akivel extràn figyelmes vagyok, viszont ők erre ràszolgàltak, és meglepő módon nem akarok tőlük semmit.

Azt gondolom,a világgal van baj,meg azzal a lekezelő stílussal,amit a Kérdező tol.

dec. 5. 20:08
 47/65 A kérdező kommentje:

"Küldjek hozzá,ha látok egy krampuszt,virgácsot érdemel,mert rossz volt.

A krampusza egy hete távol van,és már nagyon kivan."

Ma reggel 8-kor, szó szerint ezzel fogadott a kolléganőm

dec. 6. 09:05
 48/65 anonim ***** válasza:
46%

47

A 46-os válaszoló szerint el vagy tájolva, teljesen természetes ha egy nő szexuális utalásokat tesz férfi kollégáknak. Valószínű ő is ilyen jellegű utalásokkal lepi meg a férfi kollégáit, teljesen természetes, nyilván a világgal van baj.

Ráadásul ő írja, hogy el van pár ember tájolva 😅

dec. 6. 11:47
 49/65 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván senkit sem lepek meg semmilyen jellegű utalàssal, ugyanis dolgozni jàrok a munkahelyemre, meglepő módon.

Persze szàmotokra bármilyen emberi gesztus egyenlő valamilyen fondor merénylettel, bàrmilyen kedves, közvetlen, nyitott ember,aki netàn poénkodni mer vagy sütit kínálni,egy ordas nagy ribi vagy szoknyapecér, hiszen érdek nélkül nincs normál napi kontakt.

Van baj a fejekben.

dec. 6. 21:06
 50/65 anonim ***** válasza:
15%

50

Érdekes, a 46-os válaszodban arról írsz, hogy kit hogyan lepsz meg, az 50-es válaszodban már csak dolgozni jársz a munkahelyedre, meglepő módon.

dec. 6. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!