Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tesznek ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy éve dolgozok egy munkahelyen.

Van egy lány velem egyidős,de pasija van.

Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.

Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.

Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.

Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.

Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)

Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.

Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.

Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.

Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.

Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.

dec. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
54%

Azt is leírtam, hogy senkitől sem akarok semmit, szimplán kedvesség,barátsàg, nem is érti félre soha senki.😉

Plusz nincs is elszámolnivalóm sem névtelen,arctalan idegenek felé a neten, meg úgy egyàltalàn senki felé sem.Érdekes módon...😀😀😀

dec. 6. 21:19
 52/65 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként egy kàvé vagy csoki semmilyen kontextusban sem egyenlő a felkínàlkozàssal, legalábbis mifelénk, viszont ti érdekes világban élhettek,ahol minden annak szàmít.🤣🤣🤣
dec. 6. 21:22
 53/65 anonim ***** válasza:
30%

52

A kérdés nem is rólad szólt.

A kutyát nem érdekli, hogy te kitől mit akarsz 😀

dec. 7. 06:42
 54/65 anonim ***** válasza:
54%

Ennek ellenére mégis betàmadtàl, ahhoz képest, hogy nem rólam szól meg senkit sem érdekel...😀

Maradjunk annyiban, adott egy Kérdező, akinek csorog a nyàla egy nàla klasszisokkal jobb,ràadàsul foglalt nőre.Flegma stílusban tàlalja, mennyire töri magàt a làny, miközben ő terpeszkedik egy irodàban... hagyjuk màr!!!🤣

Nekem ez a szànalmas, nem az, hogy valaki pont csak vele figyelmes.Valakinek ez a kedvesség természetéből fakadó dolog dolog,persze pikáns poénokkal körítve több okot ad az àbràndozàsra,de valljuk be,semmi konkrétat nem lépett a csaj pàr édességen kívül.Ennyitől nektek màr ribizli.🤣

dec. 7. 09:29
 55/65 A kérdező kommentje:

55#

Szánalmas szomorú kis ember vagy,akire jobb inkább csak rá hagyni a dolgokat

dec. 7. 09:39
 56/65 anonim ***** válasza:
69%

Leszögezem, nem az 55-ös vagyok.

Miért nincs annyi tököd, hogy egyenesen kommunikálsz a kolléganőddel? Megmondod neki, hogy úgy érzed elég egyértelmű utalásokat tesz, ami neked kellemetlen. Konkrétan rá lehet kérdezni, hogy mondja meg, mit akar tőled. Majd, továbbá, a válasz alapján egyértelműen el lehet utasítani, vagy megkérni, hogy veled maradjon a formális kommunikáció keretein belül. Stb. Problem?

dec. 7. 09:46
 57/65 anonim ***** válasza:
37%

Alapvetően vidám, kedves embernek tartom magam, illetve tartanak, viszont Kérdező,te tényleg jobb lenne,ha megtanulnàd a nyílt, egyenes kommunikáció fortélyait.

Persze hagyd ràm ezt is!🤣

Üdv.: 55-ös

dec. 7. 10:42
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

Ja, szóval ez az egész csak egy kérdésnek álcázott megerősítés-gyűjtés?

dec. 7. 12:40
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti,vàrja a visszaigazolást, mekkora sztár, mert az irodàjàban vàrja a csokikàt a csini lànytól,akiért amúgy egy lépést sem tesz, mégis jó lenne,de cédànak hívni emiatt még jobb... Óriási!!!🤣
dec. 7. 12:46
 60/65 anonim ***** válasza:
0%

"Mellé két puszi arcra,boldog mikulást kívánva, mondván egy kis boldogság hormon( gondolom a csokira gondolva)"

Itteni lányok:

Ez csak egy puszi! semmi nincs benne.

Szóval lányok, ha a pasitokat (már ha van nektek) megpuszilgatja egy nő, CSAK neki ad ajándékot, az semmi. :)

"Mint írtam, én (N) is kb ilyen kapcsolatban vagyok több nő munkatársammal"

Ismét kiragadod a kontextust. Nő-nő kapcsolatot írsz, és hogy több kollégáddal van ilyen.

Itt férfi-nőről van szó, és a nő csak vele ilyen. Ezt nem értitek? Miért ignoráljátok és torzítjátok ezeket? Oké, neked normális, ha a párodat egy másik nő puszilgatja, nekünk, monogám embereknek, nem.

dec. 7. 12:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!