Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért tesznek ilyen dolgokat?
Egy éve dolgozok egy munkahelyen.
Van egy lány velem egyidős,de pasija van.
Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.
Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.
Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.
Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.
Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)
Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.
Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.
Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.
Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.
Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.
"Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése."
mit nem lehet ezen értelmezni? egyszerűen jó fej veled és kész.
"Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van."
ez hülyeség. kollégák vagytok, természetes, hogy beszélgettek.
És megint egy olyan téma, ahol a férfiakról kiderül, hogy egyszerűen minden női viselkedést kezdeményezésnek vesznek fel.
Mindent! Hú, mosolyogva köszönt neked!!! Aztamindenit, biztos valamit akar tőled!!
Az ajándékvásárlás meg... Sok nő csinálja, hogy ajándékkal kedveskedik a másiknak.
Komolyan, nagyon durvák vagytok ti férfiak, ezek szerint ti nem beszélgettek nőkkel, csak akkor, ha valamit akartok tőlük. Csak azzal vagytok kedvesek, segítőkészek, akiket meg akartok fektetni. Ez azért elég gáz...
De ez a mosolyogva köszönt a kedvencem :DDD de ha nem mosolyogna, jönne a kérdés, hogy dr miért ilyen flegma MINDEN nő :D
Olyan borzasztóan egyszerűek vagytok
A saját érdekedben mondom, hogy vond ki magad ebből és kerüld ahogy tudod, mert a végén te fogsz sérülni ha belemész érzelmileg, ez 100%!
Ennek 2 oka is van.
Az egyik ok az, hogy ha túlságosan belevonódsz érzelmileg és eljutsz arra a pontra, hogy hát egy próbát megér, akkor nagy valószínűséggel hoppon maradsz, mert azt fogja mondani hogy ő csak mint barát kedvelt és nem is érti miért kell félreérteni azt hogy ő csak kedves, és a végén még te leszel a sz.r.. Ez az esetek többségében így szokott történni. Ne feledd, pasija van.
Ebből következik a 2. ok, hogy ha mégis valami csoda folytán elhódítod a mostani palitól és tegyük fel megszerzed magadnak, azt sose feledd, hogy ha te el tudtál valakitől venni egy nőt, azt tőled is el fogják venni.... Örök igazság, hogy aki kapcsolatból kapcsolatba ugrik (és tulajdonképpen teljesen mindegy hogy milyen racionális okot ad rá), annak pontosan ugyanígy fog működni a megoldó képlete akkor is, mikor veled van, jön egy nálad jobb, hétfőn még veled van, vasárnap meg már a Józsival hentereg.
Ebben a sztoriban csak és kizárólag te fogsz sérülni, bármelyik verzió is következik be.
Pedig tetszel neki és dugni akar veled.
Ne légy idétlen, tegyél azért hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!