Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért tesznek ilyen dolgokat?
Egy éve dolgozok egy munkahelyen.
Van egy lány velem egyidős,de pasija van.
Az első nap kiderült,mert a pasija hozta a melóba.
Szóval egyáltalán nem is kezdeményeztem még csak beszélgetést se nála,mert tiszteletben tartom,hogy párja van.
Viszont ő minden egyes nap mosolyogva oda jön hozzám,elkezd hozzám beszélni.
Mindig ő az aki odajön hozzám,az irodámba, igazából egyszer se voltam nála, azt se tudom pontosan hogy hol van az irodája,arra nem vettem a fáradságot,hogy átmenjek hozzá vagy egyáltalán megkérdezzem tőle.
Beszél hozzám, megszólal a telefonja,mondja nekem hogy mindjárt visszajön ( mintha kérdeztem vagy szóvá tettem volna)
Mondok valami minimálisan vicceset rögtön nevet rajta vagy mondja milyen cuki vagyok.
Többször volt hogy hozott sütit nekem,vagy csak boltból jött és hozott nekem valami édességet csak úgy.
Az zavar,hogy nem tudom,hogy mit akar tőlem, tetszek neki vagy csak jóban akar lenni velem, mivel kollégák vagyunk.
Az is igaz,hogy olyan munkahelyen dolgozunk ahol viszonylag kevés a korunkbeli, inkább idősebbek dolgoznak itt.
Annyira értelmezhetetlen számomra a nők viselkedése.
A kérdés leíràsa önmagában mindent elàrul mindkettőtök jelleméről.
Te egy kedves,csupaszív lànyról beszélsz,akit valószínűleg meg sem érdemelne egy magad fajta bamba,lusta,magànak való ember... Egyébként én làtok rà esélyt,hogy bejössz neki, csak hàt mondom, szerintem ő túl jó hozzád!!!...😀
Ti ne tudom milyen aranyos lányról beszéltek.
Ennek a lánynak pasija van.
Ennek ellenére ő egy munkatársának teszi magát (süti meg ezek nem szoktak csak jófejségből grátiszba járni) úgy hogy otthon a barátja várja. Szerintem ha a barátja nézőpontjából nézitek akkor ezeket a lányokat szoktátok krvának hívni. Ami így is van, ezen típusú lányok szoktak a kapcsolatuk alatt megágyazni a következőnek, beleférve a munkahelyi megcsalás is. Tessék a csupaszív lány nektek...
de ha valaki tényleg félreérthetően kedves, akkor meg lehet nézni, hogy másokkal is ilyen-e (mondjuk ha mindenki más öreg, az kissé nehezítő körülmény). vagy ha még mindig félreérthető a dolog, akkor valamelyik beszélgetést úgy kormányozod, hogy kiderüljön, tulajonképpen mi a helyzet a pasijával.
egyébként viszont egy munkahely nem az általános iskola, itt nagyon komoly arcvesztéssel járhat, ha egy kolléga sima kedvességét kezdeményezésként értelmezed (úgy meg főleg, hogy az illető kapcsolatban él).
#13 szóval te is egyértelműen kezdeményezésnek tekinted azt, amit a lány csinál. Nevetséges.
Legközelebb ha új munkahelyem lesz, nem tudom, hogy viszonyuljak már a férfiakhoz. Ha mosolygok, meg akarom dugatni magam. Ha nem mosolygok, akkor flegma k.rva vagyok.
Meg kiderült, hogy a férfiak csak azokkal a nőkkel beszélgetnek, akiktől akarnak valamit, szóval ha ezek után hozzám szól egy férfi, arra kell gondoljak, hogy fel akar szedni? :) még ha csak a tűzőgépet is kéri el?
Szörnyűek vagytok...
#13 Én a nő munkatársaimnak is szoktam (nőként) kedveskedni és fordítvan. És nem, nem vagyunk leszbikusok.
Rájuk is ugyanúgy mosolygok, meg is ölelgetem őket stb.
Ugyanez a férfiakkal is. Én nem teszek különbséget, hiszen ember-ember, én csak ezt nézem.
Ha valakit kedvelek, azzal kedves vagyok, legyen az nő, vagy férfi.
Ha valaki ebbe többet lát, az nem az én problémám.
#17 Igen, egyértelműen és írom úgy ezt hogy nő vagyok.
Ezt lehet introvertált szögből nézni ami szerint ez bizony nyomulás, meg extrovertáltból is ahol "teljesen természetes". Abból lehetne következtetni még hogy másokkal hogy viselkedik. Ha mások is cukik meg sütit kapnak akkor nem szóltam, de ez egyértelműen nyomulás, legalább is minimum tetszik neki a kérdező.
Kapcsolatban levő FELNŐTT emberek nem teszik másoknak a munkahelyen a picsajukat. A cukivagy kétértelmű, a rajtadlógokameddigcsaktudok szintén, a hozoknekedsütit szintén. Ha a kérdező tiszteletben tudta tartani az első perctől hogy kapcsolatban van, akkor ő az urát miért nem tudja?
#19 Szóval ha ehy introvertált kollégámra mosolyogva köszönök rá (ahogy mindenki másra is, akit kedvelek), az már kezdeményezés?
Vagy ha viszek be valami kaját/sütit és őt is megkínálom, az is az? Jó tudni...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!