Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok,nők,asszonyok,ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők,asszonyok,ti nem veszitek észre,hogy nemzethalál lesz a vége annak,hogy így válogattok a kanok között?

Figyelt kérdés
Fogy a magyar. Ki fogunk dögleni a p!csába.

#női princípium
tegnap 20:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Van párom. Pont nem izgat. A gyerekeket mindig is utáltam.
tegnap 22:15
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

7

És akkor adjam fel a csaladrol, csaladibeketről alkotott elkepzeleseimet? Hogy te szaporodhass? Az én karomra?

..

tegnap 22:21
 23/25 anonim ***** válasza:
88%

Pont nem érdekel. Nem tenyészállat vagyok, akit szaporítani kell, hanem egy ember, aki nem fog mások kedvéért rossz kapcsolatban lenni, pláne nem gyereket szülni.

A válogatásomnak hála vagyok már évek óta egy csodálatos férfival, akivel fontolgatjuk a gyerekvállalást, de az is csak évek múlva lesz releváns.

25/N

tegnap 22:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért fogalmaztál meg ilyen kérdést.

A férfiak is válogatnak.

Alapjaiban változott meg a társadalom, bizalmatlanabbak lettünk egymással szemben, a sok nehézség miatt pedig kétszer is meggondolják az emberek, hogy kivel vállalnak gyereket és mennyit.

tegnap 22:56
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Már Budaházy Eddácskának se vált be ez a fenyegetőzés hogy kihal a magyar szűjjé minden nap egyet!
tegnap 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!