Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok,nők,asszonyok,ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők,asszonyok,ti nem veszitek észre,hogy nemzethalál lesz a vége annak,hogy így válogattok a kanok között?

Figyelt kérdés
Fogy a magyar. Ki fogunk dögleni a p!csába.

nov. 23. 20:54
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
74%
Van párom. Pont nem izgat. A gyerekeket mindig is utáltam.
nov. 23. 22:15
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

7

És akkor adjam fel a csaladrol, csaladibeketről alkotott elkepzeleseimet? Hogy te szaporodhass? Az én karomra?

..

nov. 23. 22:21
 23/42 anonim ***** válasza:
87%

Pont nem érdekel. Nem tenyészállat vagyok, akit szaporítani kell, hanem egy ember, aki nem fog mások kedvéért rossz kapcsolatban lenni, pláne nem gyereket szülni.

A válogatásomnak hála vagyok már évek óta egy csodálatos férfival, akivel fontolgatjuk a gyerekvállalást, de az is csak évek múlva lesz releváns.

25/N

nov. 23. 22:52
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért fogalmaztál meg ilyen kérdést.

A férfiak is válogatnak.

Alapjaiban változott meg a társadalom, bizalmatlanabbak lettünk egymással szemben, a sok nehézség miatt pedig kétszer is meggondolják az emberek, hogy kivel vállalnak gyereket és mennyit.

nov. 23. 22:56
 25/42 anonim ***** válasza:
85%
Már Budaházy Eddácskának se vált be ez a fenyegetőzés hogy kihal a magyar szűjjé minden nap egyet!
nov. 23. 23:01
 26/42 anonim ***** válasza:
nem válogattuk mi naccsáda, huvá teccenek gondóni e?
nov. 24. 06:38
 27/42 anonim ***** válasza:
26%
Nem lenne k ha kihalna a magyar
nov. 24. 06:43
 28/42 anonim ***** válasza:
26%
*kár
nov. 24. 06:43
 29/42 A kérdező kommentje:
#24 Azért fogalmaztam meg ezt a kérdést mert beütött az üveg vörös amit rendes magyar alkoholistaként leküldtem szombat este. Egyébként pont most reggel dobott föl a fész egy cikket,hogy Oroszországban büntetni fogják a gyermektelenség népszerűsítését,a szinglikultuszt. Kampányokat fognak indítani,hogy a lányok inkább szüljenek 18 évesen,mint hogy tanuljanak,valamint ugyan nem tiltják be,de komoly nyomásgyakorlás lesz az abortuszra jelentkező nőkkel szemben. Na most,ha Oroszországban ez lesz,akkor rendes orosz hűbérállamként nálunk is várhatóak hasonló lépések,Orbántól simán kitelik a szingliadó bevezetése is szerintem.
nov. 24. 07:07
 30/42 anonim ***** válasza:
62%
#29 Ezzel max annyit érne el, hogy még többen költöznek ki valami normális országba. Én is csak azért maradtam itthon, mert relatíve kényelmes életem van, saját lakás, a munkahelyemet szeretem, barátok, stb. Anyagi okokból nem muszáj lelépnem. De a fasságokat nem fogom tűrni. :D
nov. 24. 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!